Close

Strona 105 z 138 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 041 do 1 050 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Panowie, proponuję aby ktoś wiedzący spisał jakieś podsumowanie, bo mając 10 minut wolnego, nie chce mi się wertować tej gadaniny..
    Podaj proszę ile chcesz sztuk przy cenie zaproponowanej przez Konrada ?

Cytat Zamieszczone przez wojteh Zobacz posta
    pogubiłem się wpłacamy 150 zł za albooom i ile za przesyłka ?? - ile kasy mam wysłać Konradowi ?
    Wojteh też podaj ilość sztuk.
    Ostatnio edytowane przez microbot ; 14-03-2012 o 10:07

Domyślnie

ja biore 3 (dwie dla mnie i 1 dla Klocka)
    Road to Manila

wojteh
    Gość

Domyślnie

zapisz mnie na 1 szt

Domyślnie

A teraz sluchac.... Decyzje i jakiekolwiek zmiany co do miejsca wydruku podejmuje Konrad + 20 (?) fotografow publikujacych zdjecia. Konrad jako pomyslodawca i wykonawca ma 49% udzialow w calej zabawie, wiec na kazdego fotografa przypada 2.5%. Ja popieram to co robi/proponuje Konrad i tym sposobem uzbierala sie wiekszosc. Dlatego wszelkiego rodzaju dyskusje na temat zmian sa bezsensowne. Szczegolnie, ze wychodza od osob, ktore nie biora udzialu w zabawie... Gdy komus jest za drogo to pozostaje zrezygnowac z albumu...

Domyślnie

1 sztuka, żeby microbot miał się z kim zgrupić :P

Konrad ma złotą akcje

Domyślnie

Ja też popieram działania Konrada, zatem już jest większa większość.
    Jak pisałem cena była znana już w momencie składu i teraz nie ma co szukać na siłę tańszych rozwiązań. Zwłaszcza, że mamy wydruk próbny już i znana jest jakość.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

conik
    Gość

Domyślnie

spokojnie bedzie zaraz wycena na indigo...obstawiam ze bedzie jednak drozej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xMAREKx Zobacz posta
    1 sztuka, żeby microbot miał się z kim zgrupić :P
    OK, czyli obóz szczeciński bierze 3 szt.

conik
    Gość

Domyślnie

bialystok owszem drukuje na indigo i pewnie byloby cudnie ale tylko oprawa miekka.... oczywiscie mozna wydrukowac na indigo i oprawic w jakiejs zewnetrzenej introligatorni ale przyznam ze nie chce mi sie i nie mam czasu na zalatwianie tego wiec trzymajmy sie pierwotnego planu czyli druk cyfrowy na xeroxie amen

Domyślnie

Dla zupelnej jasnosci najjasniejszej moze ktos wpisac cene koncowa 1szt albumu AO zawierajaca:
    - 1 szt albumu brutto
    - oplate za pakowanie + wysylke
    - oplate skladkowa dla Konrada
    - oplate skladkowa dla Piotra

czyli ile kazdy z nas ma przelac na konto aby oplata pokrywala wszelkie wyliczone koszty w tym pakowanie i wysylke.

Strona 105 z 138 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów