Szukaj
Ostatnio edytowane przez microbot ; 14-03-2012 o 10:07
ja biore 3 (dwie dla mnie i 1 dla Klocka)
Road to Manila
zapisz mnie na 1 szt
A teraz sluchac.... Decyzje i jakiekolwiek zmiany co do miejsca wydruku podejmuje Konrad + 20 (?) fotografow publikujacych zdjecia. Konrad jako pomyslodawca i wykonawca ma 49% udzialow w calej zabawie, wiec na kazdego fotografa przypada 2.5%. Ja popieram to co robi/proponuje Konrad i tym sposobem uzbierala sie wiekszosc. Dlatego wszelkiego rodzaju dyskusje na temat zmian sa bezsensowne. Szczegolnie, ze wychodza od osob, ktore nie biora udzialu w zabawie... Gdy komus jest za drogo to pozostaje zrezygnowac z albumu...
1 sztuka, żeby microbot miał się z kim zgrupić :P
Konrad ma złotą akcje![]()
Ja też popieram działania Konrada, zatem już jest większa większość.
Jak pisałem cena była znana już w momencie składu i teraz nie ma co szukać na siłę tańszych rozwiązań. Zwłaszcza, że mamy wydruk próbny już i znana jest jakość.
spokojnie bedzie zaraz wycena na indigo...obstawiam ze bedzie jednak drozej
bialystok owszem drukuje na indigo i pewnie byloby cudnie ale tylko oprawa miekka.... oczywiscie mozna wydrukowac na indigo i oprawic w jakiejs zewnetrzenej introligatorni ale przyznam ze nie chce mi sie i nie mam czasu na zalatwianie tego wiec trzymajmy sie pierwotnego planu czyli druk cyfrowy na xeroxie amen
Dla zupelnej jasnosci najjasniejszej moze ktos wpisac cene koncowa 1szt albumu AO zawierajaca:
- 1 szt albumu brutto
- oplate za pakowanie + wysylke
- oplate skladkowa dla Konrada
- oplate skladkowa dla Piotra
czyli ile kazdy z nas ma przelac na konto aby oplata pokrywala wszelkie wyliczone koszty w tym pakowanie i wysylke.
Skontaktuj się z nami