1 szt.
Pisze dopiero teraz ... inna strefa czasowa![]()
Szukaj
1 szt.
Pisze dopiero teraz ... inna strefa czasowa![]()
Tak. Raz w miesiącu, przynajmniej...Nie wiem czy mam dodaną. Kiedyś się zalogowałem, bo większość tak chce na ebaju. Wpisałem dane i już. Więcej nie wiemJak mam zapłacić 200, to płacę. I nie sprawdzam czy z konta poszło 210 czy więcej...
PS Chyba poproszę kogoś o ten przelew pocztowy...![]()
spokojnie wedle TEGO nie powinno byc zadnych dodatkowych oplat tak po stronie placacego jak i wyplacajacego - naliczaja prowizje chyba tylko w przypadku oplat zwiazanych, ze sprzedaza internetowa tak wiec mozna smialo placic![]()
generalnie zarabiają tez na przewalutowywaniu
Völkchlor
Nie nie, tez nie do konca tak (przepraszam, nie klikam w link bo jestem w pracy i pisze z telefonu). Ja za przelew 150PLN zaplacilem 2.05 PLN oplaty ale wzialem to na siebie. Na konto PayPalowe odbiorcy poszlo 150PLN i ani grosza mniej. Ile dotarlo na konto bankowe to juz nie wiem. Jakies oplaty za przelew na rachunek bankowy chyba sa ale jakie to nie wiem. I do jakiej kwoty jest bez oplat tez nie wiem
Pursue happiness with diligence
Witam,
powtórnie zgłaszam chęć zakupu 1 szt.
Do bonusowych albumów dla Piotra i Konrada oczywiście się dołożę.
P.S. Dopiero teraz dotarłrm do posta Konrada, by tu nie wpisywać ilości zamówionych albumów... Ech.... Drogi Pastwisko miał racje - tu już jest drugi wątek AO....
Pozdrawiam, QuadMan
Ostatnio edytowane przez QuadMan ; 14-03-2012 o 01:47
Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....
kurier jest niekonieczny skoro Pocztą Polską można dwa razy taniej:
a tutaj jest dokładny cennik: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm
a) przesyłka listowa polecona - do 500 g - PRIORYTET: - 5,80 zł
b) paczka pocztowa - do 1 KG (dla tych co zamawiają 2-3-4 szt) - PRIORYTET - 11 zł
aaa.... żeby mnie ktoś nie atakował .. mnie kilka złotych nie zbawi a do mnie można wysłać kurierem (UPSem) na mój koszt bo mam z nimi umowę i mam 40% taniej
chodzi o to, że od 11 lat prowadzę sklepy internetowe i wysyłam kilka tysięcy paczek rocznie
za cały zeszły rok miałem tylko z dwie reklamacje jeśli chodzi o pocztę polską - bo jakość wysyłki i % dostarczonych paczek w ostatnich latach bardzo wzrósł
i nie trzeba też specjalnych opakowań ... do książek wystarczą dwa szersze kartonowe paski ... trzeba je odpowiednio złożyć ... później okręcić taśmą (taśma: szeroka na 48-50mm długa na 50-66 metrów - to koszt 2,5-4 zł) i to wszystko
Nie chciałbym siać zamętu, ale...
Rozmawiałem z moją lepszą połówką, która często coś drukuje (i na cyfrze i na ofsecie) i wyliczyła mi koszty druku ofsetowego. Wyszło, że przy zamówieniu 200 szt koszt nakładu to 11000 zł brutto (to jest koszt całkowity z przygotowalnią - czy jak to się tam nazywa), co daje 55zł za album. Może warto rozważyć taką opcję?
prosze bardzo...zaplacisz za te 200 szt?
Skontaktuj się z nami