Close

Strona 103 z 138 PierwszyPierwszy ... 35393101102103104105113 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 021 do 1 030 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

1 szt.
    Pisze dopiero teraz ... inna strefa czasowa

Rozmowny Awatar JackDaniels
    Miasto
    Wycieraczka między Europą a Azją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    A placiles juz kiedys paypalem? Masz dodana karta kredytowa do profilu?
    Tak. Raz w miesiącu, przynajmniej...Nie wiem czy mam dodaną. Kiedyś się zalogowałem, bo większość tak chce na ebaju. Wpisałem dane i już. Więcej nie wiem Jak mam zapłacić 200, to płacę. I nie sprawdzam czy z konta poszło 210 czy więcej...

PS Chyba poproszę kogoś o ten przelew pocztowy...

Domyślnie

spokojnie wedle TEGO nie powinno byc zadnych dodatkowych oplat tak po stronie placacego jak i wyplacajacego - naliczaja prowizje chyba tylko w przypadku oplat zwiazanych, ze sprzedaza internetowa tak wiec mozna smialo placic

Domyślnie

generalnie zarabiają tez na przewalutowywaniu
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez norbibxl Zobacz posta
    spokojnie wedle TEGO nie powinno byc zadnych dodatkowych oplat tak po stronie placacego jak i wyplacajacego - naliczaja prowizje chyba tylko w przypadku oplat zwiazanych, ze sprzedaza internetowa tak wiec mozna smialo placic
    Nie nie, tez nie do konca tak (przepraszam, nie klikam w link bo jestem w pracy i pisze z telefonu). Ja za przelew 150PLN zaplacilem 2.05 PLN oplaty ale wzialem to na siebie. Na konto PayPalowe odbiorcy poszlo 150PLN i ani grosza mniej. Ile dotarlo na konto bankowe to juz nie wiem. Jakies oplaty za przelew na rachunek bankowy chyba sa ale jakie to nie wiem. I do jakiej kwoty jest bez oplat tez nie wiem
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Witam,

powtórnie zgłaszam chęć zakupu 1 szt.
    Do bonusowych albumów dla Piotra i Konrada oczywiście się dołożę.

P.S. Dopiero teraz dotarłrm do posta Konrada, by tu nie wpisywać ilości zamówionych albumów... Ech.... Drogi Pastwisko miał racje - tu już jest drugi wątek AO....

Pozdrawiam, QuadMan
    Ostatnio edytowane przez QuadMan ; 14-03-2012 o 01:47
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

kurier jest niekonieczny skoro Pocztą Polską można dwa razy taniej:
    a tutaj jest dokładny cennik: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm

a) przesyłka listowa polecona - do 500 g - PRIORYTET: - 5,80 zł
    b) paczka pocztowa - do 1 KG (dla tych co zamawiają 2-3-4 szt) - PRIORYTET - 11 zł

aaa.... żeby mnie ktoś nie atakował .. mnie kilka złotych nie zbawi a do mnie można wysłać kurierem (UPSem) na mój koszt bo mam z nimi umowę i mam 40% taniej
    chodzi o to, że od 11 lat prowadzę sklepy internetowe i wysyłam kilka tysięcy paczek rocznie
    za cały zeszły rok miałem tylko z dwie reklamacje jeśli chodzi o pocztę polską - bo jakość wysyłki i % dostarczonych paczek w ostatnich latach bardzo wzrósł

i nie trzeba też specjalnych opakowań ... do książek wystarczą dwa szersze kartonowe paski ... trzeba je odpowiednio złożyć ... później okręcić taśmą (taśma: szeroka na 48-50mm długa na 50-66 metrów - to koszt 2,5-4 zł) i to wszystko
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta

vall...cena bedzie pewnie ciut nizsza ale na cuda bym nie liczyl to kwoty rzedu 2 moze 3 zl na egzeplazu...nie drukujemy 2000szt na offsecie tylko 50 na cyfrze
    Nie chciałbym siać zamętu, ale...

Rozmawiałem z moją lepszą połówką, która często coś drukuje (i na cyfrze i na ofsecie) i wyliczyła mi koszty druku ofsetowego. Wyszło, że przy zamówieniu 200 szt koszt nakładu to 11000 zł brutto (to jest koszt całkowity z przygotowalnią - czy jak to się tam nazywa), co daje 55zł za album. Może warto rozważyć taką opcję?

conik
    Gość

Domyślnie

prosze bardzo...zaplacisz za te 200 szt?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    prosze bardzo...zaplacisz za te 200 szt?
    przecież na cyfrową wersje też najpierw robimy zrzutę, a dopiero potem startuje druk.
    Ale to była tylko propozycja do rozważenia.
    Zakładając że są osoby które kupują nawet po 4 szt wersji z cyfry, to jest jakieś 600zł, to za te same pieniądze mieliby prawie 11szt.

Strona 103 z 138 PierwszyPierwszy ... 35393101102103104105113 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów