Close

Strona 95 z 138 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 941 do 950 z 1377

Wątek: ALbum AO

conik
    Gość

Domyślnie

oprawa pierwsza klasa...nie rozsypuje sie ...jest dobrze sklejone...sadzilem ze bedzie sie "szerzej" otwierac ale przy takiej ilosci stron nie chce na sile testowac wytrzymalosci oprawy,
    czarne aple na stronach wyszlu zaskakujaco dobrze jak na druk cyfrowy...sa bardzo delikatne smugi...ale to niestety taka technologia...druk na kseroxie to druk "olejowy" proszek jest nanoszony na walki i pozniej poszczegolne kolory CMYK sa zbierane na jeden walek "olejowy" z ktorego nastepuje transfer na papier i wlasnie ten olej zostawia cos na ksztalt smug....na zdjeciach tego nie widac ale na aplach troche tak...nie sa to smugi w czerni tylko na powierzchni papieru...jak sie wezmie kawalek delikatnej mikrofibry i potrze strone to znika w blurbie by tego nie bylo bo tam druk na HPIndigo sie robi ale tu xerox wygrywa mocno cena....kolejna sprawa to metameryzm zadruku...czyli podatnosc na wpadanie w kolorowy zafarb...w zaleznosci od swiatla w jakim sie oglada strony sa albo fioletowe albo zielone.....przy swietle dziennym jest ok....ja akurat wszystkie rzeczy z druku czy to offsetowego czy cyfrowego ogladam sobie na fajnym stole z lampami o temperaturze swiatla dziennego wiec tu akurat ok.
    Fajne pachni

Podsumowujac jestem zadowolony z jakosci i ceny

pastwisko.....no wlasnie o nowa liste mi chodzi...wtedy wyjdzie w praniu czy wysylac jednostkowo czy w kupie do posrednikow to dla mnie najwazniejsze bo sie zasram jak bede musial 40 albumow zapakowac zaadresowac i wyslac

wojteh
    Gość

Domyślnie

{..}

Domyślnie

Dobra zliczam. Tylko czy ma to sens? Nieważne, zliczam.

Podtrzymuje propozycję złożenia się na 1 szt. dla Konrada. Obliczenie kosztów trochę utrudnia fakt, że na listach mam osoby, które się zapisały na zdjęcia w albumie ale zdjęć nie przesłały bez podania przyczyny.

Więc czekam na nowe deklaracje. Lista się zeruje - carte blanche
    Ostatnio edytowane przez microbot ; 13-03-2012 o 19:07

Domyślnie

1
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant

Domyślnie

1
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

jedna for me.
    Völkchlor

Domyślnie

zdyboo - 2 szt.
    rafulec - 3 szt.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

1
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    kolejna sprawa to metameryzm zadruku...czyli podatnosc na wpadanie w kolorowy zafarb...w zaleznosci od swiatla w jakim sie oglada strony sa albo fioletowe albo zielone.....
    Za słaby GCR, to można na przyszłość poprawić.

Na smużenie olejówki na aplach też jest podobnież jakiś patent, ale to już w gestii operatora.

Strona 95 z 138 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów