Close

Strona 50 z 127 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 1268

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boa Zobacz posta
    Mówisz, że ta jakoś(ć) będzie zauważalna podczas oglądania filmu
    Rozumiem że na potrzeby analizy nie patrzysz pod mikroskop, bo przecież na co dzień świata w powiększeniu x1000 nie widać.
    Ostatnio edytowane przez qbic ; 08-03-2012 o 18:00

Domyślnie

Nie o to chodzi. Obraz z 5D Mk III miał być o wiele bardziej detaliczny, ostry. Tymczasem nie ma różnicy jeśli o to chodzi.

Miało być jak z GH2 -czyli mniej więcej tak:

Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbic Zobacz posta
    Rozumiem że na potrzeby analizy nie patrzysz pod mikroskop, bo przecież na co dzień świata w powiększeniu x1000 nie widać.
    Tak, dobrze rozumiesz.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
    A to psikus

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    No własnie....... i to jest zastanawiające, bo powinna być wyraźna poprawa ilości detalu..... miało być jak z GH2. Poczekajmy jednak na sample....
    Popatrz na to z drugiej strony; ile kasy zostanie nam w kieszeni Gdyby obrazek miał wyraźną przewagę, to musiałbym go kupić, a tak poczekam sobie do Photokiny we wrześniu, a mk II i jedynka popracują jeszcze pół roku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    to musiałbym go kupić
    szczerze ? i tak kupimy
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    szczerze ? i tak kupimy
    Canon nie wypuści nic lepszego, dopóki konkurencja go do tego nie zmusi. GH2 olewa, ale być może GH3 już nie będzie dało się zignorować Na razie jest tak: chcesz lepiej to kup C300 Jeżeli będzie tak jak jest to ja odpuszczam i czekam na konkretny sprzęt.

A może C300 stanieje o połowę
    Ostatnio edytowane przez sv ; 08-03-2012 o 19:23

Domyślnie

Jak zwykle cenzura działa wybiórczo.
    Nie. 2 posty wyżej napisałem, że odtąd będe wycinał. Potem był post Fatmana, z samplami, na temat, a potem właśnie pierwszy twój wycięty, zaczepny w stosunku do qubica.
    Byłbym wręcz niekonsekwentny, gdybym tego nie usunął.
    Potem był twój komentarz, że ci wycięto post i przepychanki o cenzurowanie, na które nie reagowałem, bo kilka godzin nie było mnie na forum.
    Wróciłem i ... oczywiście poleciały posty. Kilku osób, nie tylko twoje.
    To tytułem tłumaczenia się (choć czy muszę sie tłumaczyć, skoro to zapowiadałem?)
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Potem był twój komentarz, że ci wycięto post i przepychanki o cenzurowanie, na które nie reagowałem, bo kilka godzin nie było mnie na forum.
    Wiedziałem, że na ciebie można liczyć
    Niepotrzebnie to wycinałeś, bo bez ciebie przynajmniej problem bandingu został rozwiązany. A co do twojego sposobu cenzury, to napiszę ci co o tym myślę jak pojawisz się na CB, bo tutaj sobie powycinasz co ci nie pasuje.
    Ostatnio edytowane przez sv ; 08-03-2012 o 20:24

Domyślnie

No to ... w czym problem? Załadowałeś jakiś badziewiasty profil, który degradował obrazek. Stwierdziłeś, że jest do d... Wywaliłeś go. W takim razie o co chodzi? Przyłączyłeś się do Qbika z miłości do Nikona? Dajcie spokój!
    Jedyne co można mi zarzucić to niepoprawna miłość do systemu pentaxa. Nikon jest dla mnie tylko wolem roboczym

Strona 50 z 127 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów