Close

Strona 41 z 138 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

Ja wybrane muszę jeszcze zeskanować raz. Szczególnie z małego obrazka, bo dostałem tylko kiepskie automatyczne skany z szerokim bokiem na 1200px.
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

conik
    Gość

Domyślnie

nie piszcie do mnie PM na forum tylko na majla prosze bo mam notorycznie zapchana skrzynke na forum i nawet nie wiem ze ktos do mnie cos pisal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    jak nastąpi koniec to raczej karawan..
    Moja stopka może być? Jakoś bym Cię upchł... nogami do przodu oczywiście.
    Uprzedzam tylko, że potwornie brudna... Ale Tobie to już bez różnicy chyba będzie.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Moja stopka może być? Jakoś bym Cię upchł... nogami do przodu oczywiście.
    Uprzedzam tylko, że potwornie brudna... Ale Tobie to już bez różnicy chyba będzie.
    Od biedy...

Ps. wstawilem do jednej z rozkładówek pewną fotę z myślą o tobie, mam nadzieję ze się domyslisz którą
    Völkchlor

Rozmowny Awatar JackDaniels
    Miasto
    Wycieraczka między Europą a Azją.

Domyślnie

Podać ilość sztuk...Łatwo powiedzieć! Na ten przykład, biorę trzy sztuki. Tylko co z wysyłką? Ile to będzie, paczka około 4 kg? I skąd, i czym? 100 PLN-ów na wysyłkę liczyć? Tak marudzę, bo jak spuchnę finansowo...Zależy mi na albumie/ach, ale nie chcę robić siary.
    Wstępnie to ja trzy sztuki.
    (50$ * 3) + paczka = ?

conik
    Gość

Domyślnie

nie marudz....wysylka w polsce to max 20-25 zl kurier....jesli zamowimy w blurbie przyjda na moj adres wszystkie i je pozniej porozsylam

Domyślnie

A do UK? Chociaż ja chcę tylko jedną sztukę. I jak to będzie logistycznie zorganizowane? Konrad przyjmuje wpłaty i rozsyła czy na blurbie (jeśli jednak tam będą drukowane) każdy sobie zamówi sam?
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    chytry plan jest taki ze po poskladaniu calosci wydrukuje jeden egzeplaz zeby sprawdzic czy to co obiecuja jesli chodzi o jakosc bedzie na zadowalajaceym poziomie
    A od tego nie są czasem proofy, szanująca się drukarnia nie robi z tym problemów. Niewiadomą wtedy pozostaje tylko łamanie i oprawa, ale to można zobaczyć na miejscu w przypadku innych produktów.

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    A do UK? Chociaż ja chcę tylko jedną sztukę. I jak to będzie logistycznie zorganizowane? Konrad przyjmuje wpłaty i rozsyła czy na blurbie (jeśli jednak tam będą drukowane) każdy sobie zamówi sam?
    Za dwa tygodnie będę w Dublinie. Jeżeli do tego czasu dostane album, to mogę zabrać i wysłać Ci do tego Bristolu, czy gdzie tam trzeba. Chyba, że koszty wysyłki IRL - UK, to jakiś kosmos.
    Ostatnio edytowane przez zdyboo ; 01-03-2012 o 16:37
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    A od tego nie są czasem proofy, szanująca się drukarnia nie robi z tym problemów. Niewiadomą wtedy pozostaje tylko łamanie i oprawa, ale to można zobaczyć na miejscu w przypadku innych produktów.
    Ja myśle ze warto jednak zrobić całą ksiażkę, bo druk to raz, ale już złożenie tego w estetyczną całość to dwa. To ma być jednak album, a nie ulotka
    Völkchlor

conik
    Gość

Domyślnie

druk cyfrowy wiec sensu wielkiego w robieniu proofow nie widze...kilka wydrukow i tak co prawda zrobie na epsonie 4880 (jak raz mam tu takiego w zasiego reki) ale chodzi o to zeby zobaczyc a/jakosc druku i powtarzalnosc (zwlaszcza w czarnych aplach na stronach b/jakosc i sposob oprawy

dzisiaj widzialem kilka rzeczy wydrukowanych przez firme z ktora rozmawiam i przyznam ze nastraja mnie to dosyc optymistycznie i w stosunku do ceny i jakosci
    Ostatnio edytowane przez conik ; 01-03-2012 o 16:49

Strona 41 z 138 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów