Ja wybrane muszę jeszcze zeskanować raz.Szczególnie z małego obrazka, bo dostałem tylko kiepskie automatyczne skany z szerokim bokiem na 1200px.
Szukaj
Ja wybrane muszę jeszcze zeskanować raz.Szczególnie z małego obrazka, bo dostałem tylko kiepskie automatyczne skany z szerokim bokiem na 1200px.
I think in f-stops..
24, 35, 50, 105
nie piszcie do mnie PM na forum tylko na majla prosze bo mam notorycznie zapchana skrzynke na forum i nawet nie wiem ze ktos do mnie cos pisal![]()
Podać ilość sztuk...Łatwo powiedzieć! Na ten przykład, biorę trzy sztuki. Tylko co z wysyłką? Ile to będzie, paczka około 4 kg? I skąd, i czym? 100 PLN-ów na wysyłkę liczyć? Tak marudzę, bo jak spuchnę finansowo...Zależy mi na albumie/ach, ale nie chcę robić siary.
Wstępnie to ja trzy sztuki.
(50$ * 3) + paczka = ?
nie marudz....wysylka w polsce to max 20-25 zl kurier....jesli zamowimy w blurbie przyjda na moj adres wszystkie i je pozniej porozsylam
A do UK?Chociaż ja chcę tylko jedną sztukę. I jak to będzie logistycznie zorganizowane? Konrad przyjmuje wpłaty i rozsyła czy na blurbie (jeśli jednak tam będą drukowane) każdy sobie zamówi sam?
Pursue happiness with diligence
A od tego nie są czasem proofy, szanująca się drukarnia nie robi z tym problemów. Niewiadomą wtedy pozostaje tylko łamanie i oprawa, ale to można zobaczyć na miejscu w przypadku innych produktów.
Za dwa tygodnie będę w Dublinie. Jeżeli do tego czasu dostane album, to mogę zabrać i wysłać Ci do tego Bristolu, czy gdzie tam trzeba. Chyba, że koszty wysyłki IRL - UK, to jakiś kosmos.
Ostatnio edytowane przez zdyboo ; 01-03-2012 o 16:37
druk cyfrowy wiec sensu wielkiego w robieniu proofow nie widze...kilka wydrukow i tak co prawda zrobie na epsonie 4880 (jak raz mam tu takiego w zasiego reki) ale chodzi o to zeby zobaczyc a/jakosc druku i powtarzalnosc (zwlaszcza w czarnych aplach na stronach b/jakosc i sposob oprawy
dzisiaj widzialem kilka rzeczy wydrukowanych przez firme z ktora rozmawiam i przyznam ze nastraja mnie to dosyc optymistycznie i w stosunku do ceny i jakosci
Ostatnio edytowane przez conik ; 01-03-2012 o 16:49
Skontaktuj się z nami