Close

Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 103

Wątek: york - pomoc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david Zobacz posta
    swider, obojętnie o której pies będzie wychodził to trzeba na to zarezerwować dodatkowy czas
    Zgadza się. Nigdzie nie pisałem, że tak nie jest. Zwróciłem tylko uwagę, że nie trzeba wstawać bardzo wcześnie rano, bo dla niektórych jest to koronna wymówka do nieposiadania czworonoga.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Zgadza się. Nigdzie nie pisałem, że tak nie jest. Zwróciłem tylko uwagę, że nie trzeba wstawać bardzo wcześnie rano, bo dla niektórych jest to koronna wymówka do nieposiadania czworonoga.
    Nie trzeba wstawać wcześnie, jeśli sami nie zaczynamy pracy/szkoły wcześnie - jak ktoś pracuje w domu to spacery skoro świt są zupełnie...nie na miejscu
    Nasz pies generalnie wstaje dopiero jak my wstaniemy i wtedy krząta się koło pana celem wyprowadzenia go na spacer
    No ale nie każdy pracuje w domu i może samodzielnie regulować godziny tej pracy.
    Sporo ludzi zaczyna pracę czy szkołę o 7 czy 8 rano i nie jest to tuż za rogiem, więc aby zdążyć wszędzie na czas, spacer często wypada skoro świt - czyli o 6tej czy 7mej.
    Definitywnie trzeba wstać wcześniej niż gdyby zwierza w domu nie było - obojętnie, o której godzinie to wcześniej wypada.

Myślę, że nie ma sensu ciągnąć tematu dalej, bo na zasadnicze pytanie odpowiedź padła w pierwszych 10 odpowiedziach. Zresztą autor pytania się z dyskusji wycofał, więc albo szuka informacji gdzie indziej, albo podjął decyzje mimo, albo...?
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Zresztą autor pytania się z dyskusji wycofał, więc albo szuka informacji gdzie indziej, albo podjął decyzje mimo, albo...?
    Właśnie tego się obawiam...
    Szkoda.

Tylu ludzi szczerze się wypowiedziało, poświęciło chwilę żeby doradzić - a autorowi wątku nawet na "dziękuję" brakło czasu.

Może jednak chociaż przeczytał - i co ważne weźmie pod uwagę te wszystkie naprawdę dobre, wartościowe rady które otrzymał i ostatecznie pokieruje się w wyborze psa zdrowym rozsądkiem, a nie zauroczeniem "słodkim maleństwem".
    Ostatnio edytowane przez agape ; 18-02-2012 o 01:54
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agape Zobacz posta
    Właśnie tego się obawiam...
    Szkoda.

Tylu ludzi szczerze się wypowiedziało, poświęciło chwilę żeby doradzić - a autorowi wątku nawet na "dziękuję" brakło czasu.
    .
    Nie każdy ma czas, żeby bez przerwy siedzieć na forum i podpisywać się pod każdym kolejnym postem.
    Powiem szczerze, że dziękuję wszystkim za podpowiedzi, ale nadal nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie zawarte
    w wątku, niestety dyskusja zboczyła na zupełnie inny tor zwany "odpowiedzialnością" i zostałem utwierdzany przez x wątków, że pies to nie zabawka, że nie dam rady, że to Terrier, że dziecko za małe itp., no ale tak to bywa na forach
    Pamiętam jak szukałem auta i zapytałem na jakimś forum czy diesel czy benzyna to ludzie za wszelką cenę próbowali mnie nakłonić do zmiany marki

Wracając do tematu.
    Jak już pisałem wcześniej jestem świadom obowiązków jakie na mnie spadną i przez wybór rasy i przez fakt iż moja córka ma dopiero 4 lata i nie jest w stanie zająć się wychowaniem psa, a ja pytałem tylko o za i przeciw danej płci ...
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Ale Ty nam też nie odpowiedziałeś na pytanie dlaczego właśnie york
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bognik Zobacz posta
    Ale Ty nam też nie odpowiedziałeś na pytanie dlaczego właśnie york
    Ale Kordian nie o to pytał.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Wybacz ale mam wrażenie, że kolega nie zdaje sobie sprawy co to znaczy terier. A już w ogóle terier + 4latka
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Myślę że pora zakończyć watek, kolega jest raczej pewien swojej decyzji, nie ma co na siłę go przekonywać do zmiany marki

Czekamy na zdjęcia psiaka i relacje z zabaw z córką

Domyślnie

Po lekturze wątku już sobie zdaje, zatem można przejść do meritum, zamiast z uporem godnym lepszej sprawy zbawiać świat.
    Inaczej to będzie groch w ścianę, w obie strony.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów