Close

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 83

Domyślnie

Sorry panowie, mogę zrozumieć depresję poporodową i jakieś drastyczne akcje, nie wiem, marka dusi dziecko, czy wyrzuca do kosza, etc.
    Ale tworzenie historyjki o porwaniu, tydzień błagań o pomoc, rozpaczliwy apel do porywacza - sorrki ale albo jesteście naiwni albo coś tu nie pasuje - dla mnie to czysta premedytacja, nie mówcie, że w afekcie tak jej się palnęło o porywaczu przez przypadek...

Ok wyparła to, sama uwierzyła we własną bajkę, chciała żeby to była prawda, bo nie mogą się pogodzić z tym co zrobiła... Tak można wszystko wytłumaczyć, dla mnie fakt jest jasny, dziecko w wyniku wypadku (chcę w to wierzyć, bo człowiek mordujący niemowlaka to nie człowiek) zginęła jej córka a ona zaniosła ją pod drzewo i wmawiała wszystkim że ktoś ją napadł...

P.S. nie umniejszam depresji poporodowej, jest stwierdzona, kliniczna i nie ma co do tego dyskusji, ale ona to zaplanowała (akcje z porwaniem, nie morderstwo).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    ale ona to zaplanowała (akcje z porwaniem, nie morderstwo).
    Masz na to dowód?
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Rozumiem, że wg Ciebie z marszu tak sobie wcześniej ukryła dziecko gdzieśtam pod drzewem, poszła na policję i wysnuła opowieść o ataku, porwaniu, mężczyźnie który ją śledził?

P.S. Ona/On jeden grzyb - RODZICE!

Domyślnie

Rozumiem, że wg Ciebie z marszu tak sobie wcześniej ukryła dziecko gdzieśtam pod drzewem, poszła na policję i wysnuła opowieść o ataku, porwaniu, mężczyźnie który ją śledził?
    Nie wiem. Nic nie wiem tak na prawdę o tej sprawie. Dlatego nie chcę dzisiaj wydawać osądów. Rozumiem, że już wszystko wiesz. Gratki dla ciebie.
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Proponuje zamknac ten watek bo do niczego madrego to nie prowadzi.
    .

Domyślnie

być może to po prostu nieszczęśliwy wypadek był, a matka nie wiedziała co zrobić, zagubiła się. Strata dziecka to traumatyczne przeżycie. A potem już się samo nakręciło i bała się odwołać. Nie oceniałbym nikogo przed poznaniem faktów. Potem tez bym nie chciał.

Domyślnie

Nie śledziłam sprawy na 100% bieżąco i mam pytanie - gdzie się podział sprawca w kapturze, którego rysopis puszczono w media? Był, czy nie było? Byli świadkowie, czy nie byli?

Domyślnie

No i właśnie o to "samo kręciło" chodzi, bo pewnie właśnie tak było, ale jaką trzeba mieć wyobraźnię, jaką odpowiedzialność, żeby pozwolić TAKIEJ akcji tak się kręcić...

mpwt: Widzisz, a jakbyś przeczytał uważnie to od początku zauważyłbyś "moim zdaniem" i inne "według mnie".

Domyślnie

...Widzisz, a jakbyś przeczytał uważnie to od początku zauważyłbyś "moim zdaniem" i inne "według mnie".
    Moim zdaniem spekulujesz by poczuć się dowartościowany. Podkreślam, że wg mnie. To taka twoja słabość - za pomocą wpisów w sieci się podbudować.

Edyta:

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    ...(chwilę temu aż musiałem wyłączyć telewizor, gdy posłuchałem czysto spekulacyjnego przybredzania jakiejś pani biegłęj psycholog)...
    Wyrzuć w ... dziadostwo. Znaczy tv. Żyje się spokojniej bez tego świecącego okienka.
    Ostatnio edytowane przez samek ; 03-02-2012 o 09:54

Domyślnie

Chłopaki (i dziewczyny). Nie gorączkujmy się, to nie nasza sprawa. A przede wszystkim poczekajmy na rzetelne ustalenia, Wydać osąd zawsze się zdąży. A po co się pokłócić na podstawie niepełnych danych? Po co się w ogóle pokłócić?
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-02-2012 o 10:00
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów