Dysleksja panie, choroba genetyczna ludzkosci. Jak sie chce komus dowalic to kij sie zawsze znajdzie.
Szukaj
Dysleksja panie, choroba genetyczna ludzkosci. Jak sie chce komus dowalic to kij sie zawsze znajdzie.
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
W moich czasach dostawało się w dupę a potem trzeba było 100x poprawnie przepisać tak, że teraz poprawnie pisze się już mechanicznie. Rozumiem, że autora tych błędów starannie przebadałeś i tak to sobie zdiagnozowałeś.
To dlaczego tak od razu nie argumentowałeś tylko od klawiatury zacząłeś ?
Ostatnio edytowane przez żeglarz ; 03-02-2012 o 17:30 Powód: spacja
Nie wiem, jak jest teraz ale za moich czasów dysleksję i dysgrafię mieli najgorsi uczniowie. Nie wiem czy to przypadek? Ot, taki OT.
@leonID
Myślę, że coś zmyśla, jeśli chodzi o upadek i uraz. Boje się, że kobieta je porostu zatłukła, bo płakało za głośno.
Tak na marginesie, Pan Rutkowski załapała się na kawał porządnej i prawie darmowej kampanii reklamowej. Lansowanie firmy na 110%. I to wg mnie jest świństwo, bo sprawa się jeszcze nie zakończyła, a gość odtrąbił zwycięstwo. Myślę, że jak na taka działalność, powinien działać dyskretniej. Mam nadzieję, że i jego pani "mama" nabrała...
Ostatnio edytowane przez titus1 ; 03-02-2012 o 21:13
To z dysleksja to byla ironia, mnie nauczycielka motywowala wskaznikiem![]()
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Tą akcją kieruje jakiś debil, najpierw uwierzono w bajki o porwaniu, teraz uwierzono w to, że dziecko nie żyje. Na jakiej podstawie? Zeznań chorej psychicznie kobiety? Właśnie dopiero teraz powinno się użyć wszelkich możliwych środków do odnalezienia malucha nawet jeśli szanse są bliskie zeru.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Myślę, że zamiast się tu awanturować i gubić w domysłach, lepiej się w cichości użalić nad losem tego dziecka.
I tyle. Nikomu nic nie da to, że spalamy tu wachę w tym temacie.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-02-2012 o 22:11
Krzysztof Paszkiewicz
Skontaktuj się z nami