Close

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 83

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Porwana 6 mies. Magda

Możemy i my nikoniarze pomóc. Jest nas wielu w calym kraju i za granicą!!!
    Kto tylko ma konto na FB, i wyraża chęć pomocy, niech udostepnia to zdjęcie, i apel ojca, na swoim profilu!!!!
    Porwana Madzia

Kazdy pewnie o tym słyszał, i rozumie, że wszelka pomoc jest potrzebna!!!
    Ostatnio edytowane przez ZgReDoL ; 27-01-2012 o 14:04
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie

Mam nadzieję, ze Madzia się odnajdzie...

Dodam jednak, że troszkę nie na miejscu są "zainteresowania" taty zaginionej Madzi na Facebooku, bo porywacz może mieć identyczne podejście do oddania dziecka... ale obym się mylił.

Domyślnie

Nie moge uwierzyc, że w takiej chwili bedziesz czepiał sie profilu ojca dziewczynki.
    Pomysl logicznie!!! Napewno pisał to przed porwaniem dziecka! Ludzie wieksze glupoty tam zamieszczają, i inni klikają durne "lubie to". Czy uwazasz ze ona ma teraz głowe do zmian na swoim koncie, i zastanawiania sie, czy czymś nie urazi takich jak Ty? Bo w tej sytuacji cos jest nietaktowne? Ma to w dupie!!! Che tylko odnaleźć swoje dziecko i potrzebuje naszej pomocy!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hertha Zobacz posta

Dodam jednak, że troszkę nie na miejscu są "zainteresowania" taty zaginionej Madzi na Facebooku]
    Nie na miejscu jest, w tych okolicznościach, wspominanie o tym co ojciec ma w profilu facebook.... Trochę wyczucia...

Domyślnie

Dodam jednak, że troszkę nie na miejscu są "zainteresowania" taty zaginionej Madzi na Facebooku, bo porywacz może mieć identyczne podejście do oddania dziecka... ale obym się mylił.
    Twój post, jest poniżej wszelakiej krytyki. Miejmy nadzieje, że nie ma wielu ludzi z takim podejściem... obym się NIE mylił.
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" S. Lem

tylko tak to można skomentować......

Domyślnie

wklejając to na FB dotrzecie tylko do 10-16 latków którzy nie widzieli gazet, nie wchodzą na tvn24,onety,wp i nie oglądają wiadomości imo sprawa nagłośniona do granic możliwości

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta
    wklejając to na FB dotrzecie tylko do 10-16 latków
    Ciekawa teoria

Domyślnie

wklejając to na FB dotrzecie tylko do 10-16 latków którzy nie widzieli gazet, nie wchodzą na tvn24,onety,wp i nie oglądają wiadomości imo sprawa nagłośniona do granic możliwości
    Moze i racja, ale dzieki tym klikaniom, dotrze to równiez za granice kraju, a tam juz pewnie nie ma takiego nagłosnienia sprawy. Zresztą, ja nie mam innej mozliwosci pomocy, wiec robie taki ruch, bo cała sprawa bardzo mnie poruszyła, jak zapewne wielu.
    Jesli watek jest zbedny, moderacja moze go posłac w kosmos.

Domyślnie

tak... na fb jest tylko 7 milionow polakow.

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów