Close

Strona 115 z 348 PierwszyPierwszy ... 1565105113114115116117125165215 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 141 do 1 150 z 3475

Wątek: Nikon D4

Domyślnie

Nie, tylko tak, jak pisałem. Pozostałe pliki to powielenie tego, co było w paczce nr 1.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

No tak, przeciez nie mowilem ze dam nowe sample tylko, ze dam nowa (czyt. mniejsza) paczke.

Poczekajmy na soft, ktory to lyka normalnie - wtedy nawet te moje errorniete sample beda mogly cos powiedziec - np ile mozna uratowac/wyciagnac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulek39 Zobacz posta
    Z kolei druga paczka moooocno niedoświetlona. I jakie wnioski? ADL miesza, że hej?
    NEFy z wlaczonym ADL trzeba otwierac firmowym Nikonowskim CNX-em, zeby sie wyswietlily poprawnie. inne konwertery nie ogarniaja tego i pokazuja wlasnie niedoswietlone pliki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    ktorzy zrzedzi jak stara baba
    Stary, mam D3s'a, potrzebuję zmienić puchę na nową i jak na razie jestem w kropce, bo to co widzę, nie napawa mnie hurra-optymizmem, tylko dlatego, że to NOWOŚĆ high-endowa.
    Komentuję na bierząco, na tyle, na ile mamy dostęp do sampli czy innych opinii na temat D4.
    Jak Ci nie pasuje, to nie wiem po co tu wchodzisz, skoro do momentu pojawienia się D4-ki na półkach i pierwszych realnych testów, ten wątek to czysta spekulacja. A ja właśnie spekluluję na temat tego, co widzę, a nie widzę krainy miodem i mlekiem płynącej... Czy dlatego, że jestem na forum Nikona to mam piać z zachwytu? Na razie w niczym nowy model mnie nie zachwycił, ba, im bliżej premiery tym czuję większe rozczarowanie. I nie pisz poczekajmy do premiery, bo w takim wypadku to nie pozostaje nic innego jak zamknąć ten wątek do 16 lutego cy kiedy tam będzie rzeczywista premiera.
    Trochę dystansu a nie fanboystwa!
    FX User

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Potrzebujesz? Czego Ci brakuje w D3s?

Domyślnie

Latka lecą
    FX User

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulek39 Zobacz posta
    Latka lecą

Tobie? bo chyba o d3s nie piszesz... Podobno z wiekiem ludzie "rozsadnieja"...

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Potrzebujesz? Czego Ci brakuje w D3s?
    chyba szkoda czasu na te dyskusje
    Ostatnio edytowane przez mpwt ; 27-01-2012 o 23:41

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulek39
    Latka lecą
    Jezeli tak stawiasz sprawe to bralbym D4 zanim jakiekolwiek sample sie pokazaly

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    chyba szkoda czasu na te dyskusje

Domyślnie

Jak latka lecą w starym D3s, wypada kupić nowe i po sprawie!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dobra to ja jeszcze tak na chlodno - powody dla ktorych bym zmienil D3s na D4 zapominajac o obrazku (przyjmijmy, ze oba daja takie same ). Kolejnosc losowa.

1. bufor
    2. dzoj (mimo, ze jest troszke maly) dla pionowego spustu
    3. podswietlane przyciski
    4. AF - glownie mowie o sledzeniu 3d.
    5. WT5 (pytanie tylko ile wpiernicza baterii bo tego nikt nie powiedzial ).

Czym bym sie nie przejmowal - na pewno nowa bateria (na D700 moj rekord to ponad 6k zdjec), kartami XQD chociaz taki sam drugi slot sie przydaje czasem (w sensie przydalby mi sie 2xCF, a nie XQD ale to pod film raczej)... czyms jeszcze? Na razie nie wiem
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 27-01-2012 o 21:32

Strona 115 z 348 PierwszyPierwszy ... 1565105113114115116117125165215 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów