Close

Strona 116 z 328 PierwszyPierwszy ... 1666106114115116117118126166216 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 151 do 1 160 z 3475

Wątek: Nikon D4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

pomylilo jej sie. czyli wszystko nadal w normie.

Domyślnie

Dwóch shaolinów w jednym temacie post pod postem. To już musi być czarne działanie konkurencji.
    FX User

Domyślnie

Raczej nie będzie dostępny 16 lutego, bo nawet w Adoramie zmienili dostępność na koniec lutego, a jeszcze niedawno była ta pierwotna data. A u nas pojawi się, gdy koledzy na zachodzie powybierają w sklepach. Wtedy odrzuty zostaną wysłane do Nikon Polska, stąd data ok. połowy marca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    Raczej nie będzie dostępny 16 lutego, bo nawet w Adoramie zmienili dostępność na koniec lutego, a jeszcze niedawno była ta pierwotna data.
    Nikon już raz dobitnie udowodnił, że potrafi zrobić aparat który za żadne skarby nie chce działać tak jak trzeba. Może teraz chce usunąć niedociągnięcia przed wypuszczeniem na rynek? Wszak przyszli odbiorcy D4 potrafią nieco głośniej krzyczeć niż odbiorcy D7000...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Taaa. Na bank (teoretyczna) obsuwa w terminie dostępności takiego modelu, jest spowodowana "łataniem dziur" już wykonanych puszek
    FX User

Domyślnie

Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości proponuję zadzwonić do Nikona. Ja tak zrobiłem. Niestety, poinformowano mnie, że realny termin dostaw w PL to początek marca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez looki Zobacz posta
    Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości proponuję zadzwonić do Nikona. Ja tak zrobiłem. Niestety, poinformowano mnie, że realny termin dostaw w PL to początek marca.
    a jak myslisz od kogo mam info?
    F80, D200, N24-70, sb 900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macho Zobacz posta
    a jak myslisz od kogo mam info?
    Nie wiem, prawdę mówiąc średnio mnie to interesuje

shaolin1
    Gość

Domyślnie

chłopaki co to za ciśnienie się tu wytwarza? Chyba komuś się emocje udzieliły

Domyślnie

no kolego... poczatek marca to nie 15 marca... ja wiem, ze niektorzy maja poczucie wiecznosci, ale 15 dni to polowa miesiaca

Strona 116 z 328 PierwszyPierwszy ... 1666106114115116117118126166216 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów