Nie, tylko tak, jak pisałem. Pozostałe pliki to powielenie tego, co było w paczce nr 1.
Szukaj
Nie, tylko tak, jak pisałem. Pozostałe pliki to powielenie tego, co było w paczce nr 1.
No tak, przeciez nie mowilem ze dam nowe sample tylko, ze dam nowa (czyt. mniejsza) paczke.
Poczekajmy na soft, ktory to lyka normalnie - wtedy nawet te moje errorniete sample beda mogly cos powiedziec - np ile mozna uratowac/wyciagnac![]()
Stary, mam D3s'a, potrzebuję zmienić puchę na nową i jak na razie jestem w kropce, bo to co widzę, nie napawa mnie hurra-optymizmem, tylko dlatego, że to NOWOŚĆ high-endowa.
Komentuję na bierząco, na tyle, na ile mamy dostęp do sampli czy innych opinii na temat D4.
Jak Ci nie pasuje, to nie wiem po co tu wchodzisz, skoro do momentu pojawienia się D4-ki na półkach i pierwszych realnych testów, ten wątek to czysta spekulacja. A ja właśnie spekluluję na temat tego, co widzę, a nie widzę krainy miodem i mlekiem płynącej... Czy dlatego, że jestem na forum Nikona to mam piać z zachwytu? Na razie w niczym nowy model mnie nie zachwycił, ba, im bliżej premiery tym czuję większe rozczarowanie. I nie pisz poczekajmy do premiery, bo w takim wypadku to nie pozostaje nic innego jak zamknąć ten wątek do 16 lutego cy kiedy tam będzie rzeczywista premiera.
Trochę dystansu a nie fanboystwa!
FX User
Potrzebujesz? Czego Ci brakuje w D3s?
Jak latka lecą w starym D3s, wypada kupić nowe i po sprawie!![]()
Dobra to ja jeszcze tak na chlodno - powody dla ktorych bym zmienil D3s na D4 zapominajac o obrazku (przyjmijmy, ze oba daja takie same). Kolejnosc losowa.
1. bufor
2. dzoj (mimo, ze jest troszke maly) dla pionowego spustu
3. podswietlane przyciski
4. AF - glownie mowie o sledzeniu 3d.
5. WT5 (pytanie tylko ile wpiernicza baterii bo tego nikt nie powiedzial).
Czym bym sie nie przejmowal - na pewno nowa bateria (na D700 moj rekord to ponad 6k zdjec), kartami XQD chociaz taki sam drugi slot sie przydaje czasem (w sensie przydalby mi sie 2xCF, a nie XQD ale to pod film raczej)... czyms jeszcze? Na razie nie wiem![]()
Ostatnio edytowane przez shaolin ; 27-01-2012 o 21:32
Skontaktuj się z nami