Close

Strona 41 z 272 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191141 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 2712

Domyślnie

Nie no, żeby nie było niejasności. 50" to kawał ekranu i jestem mega zadowolony (przesiadka z 32" kineskopu). Ale tak któregoś dnia sbie pomyślałem, że większy też by mógł być i wcale nie byłby za duży. Gdyby tylko nie był prawie 3 razy droższy (nie wiem czy to był porównywalny model czy nie)
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

mi tez na poczatku wydawalo sie, ze 42" jest gigantyczne, ale jak mebelki pojawily sie pod i nad TV to doszedlem do wniosku, ze kolejny TV bedzie min 51" no chyba, ze 60" dobrze, ze zona nie czyta tego forum bo by mnie ubila

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Cholera, mógłby być większy...
    A nie mówiliśmy?

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    A mnie moje 42 cale nie jest za małe.
    Na początku było za duże, teraz jest w sam raz
    Za miesiąc będzie za mały
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Jestem nienormalny - od 3 lat mam 37" (przy odległości do TV rzędu 3-4.5 m) i uważam nadal że jest w sam raz. Problemem jest niewielki wybór dobrych TV w tym (ew. max 40") rozmiarze.
    Interesuje mnie jak najlepszy obraz, dobre kąty (to jest porażka w moim JVC), dobre skalowanie SD, wejścia USB i możliwość odtwarzania jak największej ilości formatów z Pena/HDD, oczywiście DVB-T.
    I druga - dodatlowa opcja to 32": wymagania j.w.
    Jakieś sugestie - cena nie musi być z tych najniższych?
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zolty Zobacz posta
    Jestem nienormalny - od 3 lat mam 37" (przy odległości do TV rzędu 3-4.5 m) i uważam nadal że jest w sam r
    Ja ogladam 50" z ok 4m (kilka dni temu mierzylem). Moglby byc wiekszy. Tylko, ze ja lubie kinowe rozmiary

PS. 'Wladca Pierscieni' w HD. Wow, wyrwalo mnie z kapci.

Domyślnie

U mnuie to raczej podglądacz kanałów informacyjnych - może stąd brak ciśnienia na "kinowy" rozmiar. O braku miejsca nie wspominając
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

LG 50PZ550T

W filmie w formacie mkv nie odtwarza dźwięku, pojawia się info o nieobsługiwanym formacie audio. Próbowałem zrobić update firmware'u ale informuje mnie, że jest najnowsza wersja tegoż. Jak to ugryźć?

Domyślnie

Próbowałeś z innymi plikami ?

PS - było Szajsunga kupić to by nie było problemu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    LG 50PZ550T

W filmie w formacie mkv nie odtwarza dźwięku, pojawia się info o nieobsługiwanym formacie audio. Próbowałem zrobić update firmware'u ale informuje mnie, że jest najnowsza wersja tegoż. Jak to ugryźć?
    A jaki dźwięk jest w tym .mkv (do sprawdzenia np. za pomocą MediaInfo)? .mkv to tylko kontener, w środku może być cokolwiek. Ja mam w kolekcji pliki .mkv z audio w AAC, FLAC, AC3, DTS i MP3

A co do rozmiarów TV - nie martw się, każdy tak ma. Też mi moje 42" są przymałe, ale ściana ni cholery nie chce się zrobić większa...
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    A jaki dźwięk jest w tym .mkv (do sprawdzenia np. za pomocą MediaInfo)? .mkv to tylko kontener, w środku może być cokolwiek. Ja mam w kolekcji pliki .mkv z audio w AAC, FLAC, AC3, DTS i MP3

A co do rozmiarów TV - nie martw się, każdy tak ma. Też mi moje 42" są przymałe, ale ściana ni cholery nie chce się zrobić większa...
    a to takie buty. Dzwiek jest bo na kompie sie odtwarza. Jak sprawdzic co siedzi w srodku? Da sie skonwertowac samo audio np na mp3?

U mnie ,cholerka, zmiescilby sie wiekszy. Sporo wiekszy

Strona 41 z 272 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191141 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów