Close

Strona 91 z 227 PierwszyPierwszy ... 41818990919293101141191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 901 do 910 z 2712

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

na moim jest tylko SHARP CORPORATION i koniec
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Mam 3,5 m i stwierdzam, że 50 to o 20 za mało.
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

tylko spokojnie z tymi calami, u mnie nadwzroczność starcza taka choroba jest, serio

Domyślnie

Tylko ewiesz z tym ogladaniem i porownywaniem obrazu w sklepie to ja bylbym ostrozny. W sklepach sie celowo ustawia telewizory tak, zeby najlepszy obraz wydawal sie na tych, ktore trzeba sprzedac bo marza najwieksza na nich lub nacisk producenta. Celowo ustawia sie parametry, w jednych poprawia, a w innch psuje tak aby osiagnac zamierzony efekt.
    Najlepeij chyba zalatwic sobie prezentacji w domu, bo w sklepie obraz zupelnie inaczej bedzie wygladal niz w domu przed kanapa
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

He he byłem dziś w MM i w Euro AGD, dzicz totalna, ludzie kupują jak poparzeni, o sooo chozzzi tym ludziom, przecież święta już były
    Rzeczony SHARP który mnie zainteresował model LC-50 LE 750 lub w tańszej obudowie oznaczony LC-50 LE 650 ma całkiem przyjemny dla oka obraz. Niczym specjalnie nie zachwyca na tle droższych duż, ale też nie razi bylejakością straszną. Ot spory 50 calowy TV spokojnie do oglądania z 5 metrów jak dla mnie.Problem tylko w tym, że na oficjalnej stronie Sharp.polska to ma symbol LC LE 752V a ni jak w hipermarketach 750 albo 751 , w czym rzecz kurna olek, poza ceną która według ceneo jest wyższa przy modelach 751, 752 Cholercia szkoda, że u LG nie ma 50 cali
    ps
    achaaaaaa już chyba trochę rozczaiłem. Modele z literkami oprócz tunera DVBT mają jeszcze dodatkowo tunery DVC i DVS kablowe i satelit. Tylko do czego to.
    Wychodzi też na to, że w wersji 652V i 752V jest też adapter WiFi na wyposażeniu, czyli in plus
    http://www.euro.com.pl/telewizory-le...52e.bhtml#opis
    może się komuś przyda porównanie
    http://www.sharp.pl/cps/rde/xchg/pl/...v-produkty.htm
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 28-12-2013 o 15:00

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Cholercia szkoda, że u LG nie ma 50 cali
    Jak nie ma jak jest... Jakiś rok temu kupiłem po okazyjniej cenie LG PM 4700 Plasma 3d. Polecam. Szukaj w Mixelektronics. Rodzice maja LG już piąty rok i bezawaryjne. Siotra kupiła sharpa i już 4 razy był w serwisie. Koszmar

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Jakieś takie dramatycznie tanie te eldżiki plazmowe. 50 cali poniżej 2kzł hmmmm brak 3D.
    Mówiąc o LG 50 cali miełm na myśli alternatywę dla tego Sharpa 50 cali LED, czyli 50 cali LG LED

Domyślnie

Robin nie oceniaj jakości obrazu TV w sklepie. Nie ma nic bardziej mylącego. Pomijając inne detale wiele TV ma tzw. Tryb sklepowy w którym większość parametrów jest w specyficzny sposób podkręcona żeby obraz robił wrażenie. Nie ma to później kompletnie nic wspólnego z ustawieniami w domu.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Udało mi się zwrócić mój nietrafiony zakup - Philips'a 5008h do MM.
    Zwrócili kasę bez zająknięcia ("+" dla nich).

I znów zaczął się problem...
    Na razie myślałem o Samsung'u UE32f6400 lub Panasonic'u 32e6, ale ojciec (jak i parę innych osób) namawia mnie, żeby kupić plazmę i zaczynam to coraz bardziej brać pod uwagę.
    W sumie, znam tylko plazmy Panasonic'a i w tym kierunku bym szedł.
    Czym różnią się dane modele np.: 42st60 od x60 itp?

Boję się, że 42" okaże się za duża (jednak oglądanie TV w dużym markecie wśród dziesiątek innych nie bardzo pomaga w podjęciu decyzji, dlatego myślę, że zrobię tak jak z Philips'em i w najgorszym wypadku go oddam.
    Tylko który model wybrać?
    Czy ten st60 czy może jakiś inny?

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    Czy ten st60 czy może jakiś inny?
    Mini21 oglądałem dziś sporo czasu te różne TV ten Panasonic plazmowy ST60 bardzo bardzo ładnie pokazuje obrazki. Boję się, że kurna też skończę na plazmowym od Panasonica tylko 50 cali. Ból straszny bo on nie zapisuje przez USB na zewnętrznym nośniku Może da się to jakimś hakerskim softem załatwić, coś odblokować ?
    Nie bój się 42 calowa plazma jest bardzo miła dla oka i to nawet z bliska. Spoko z 3 metra idzie oglądać.
    Teraz w Euro Agd dają go na 10 rat
    http://www.euro.com.pl/telewizory-le...8f5a052fdb65b7
    Będziesz miał kino w domu

Strona 91 z 227 PierwszyPierwszy ... 41818990919293101141191 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów