Close

Strona 43 z 272 PierwszyPierwszy ... 3341424344455393143 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 2712
    shaolin1
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Waśnie wydaje mi się, że na dłuższą wyprawę może te 2 gb nie wystarczyć. Bratanie się z lokalsami na wyprawach kończy się często imprezami i śpiewami, a to chciałbym nagrywać. Olympus nagrywa w WMA, a to chyba pamięciożerny format.
    Aż sprawdziłem Olympus nagrywa też w mp3 tak jak mi się wydawało. Dla przykładu 1h 17 min zajął mi 18 MB w WMA.
    Czy to mało czy dużo to nie wiem... Sam musisz ocenić.

Na znanym portalu aukcyjnym w PL widzę że nawet wersje 4 GB nie są jakoś strasznie drogie, lekko ponad wspomniane 200 zł...

Domyślnie

znajomy poszukuje TV - od 50 cali w gore, najlepiej okolice 60. Raczej LCD i koniecznie z 3D. Polecacie cos konkretnego?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    znajomy poszukuje TV - od 50 cali w gore, najlepiej okolice 60. Raczej LCD i koniecznie z 3D. Polecacie cos konkretnego?
    W tym rozmiarze raczej plazma. Samsung serii 6 w górę.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

A jaki bezposredni zwiazek ma rozmiar z wyborem pomiedzy plazma a lcd ?

Domyślnie

Przy tym rozmiarze - nie wiem, ale przy 26" zasadniczy: nie ma takich plazm
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

jakie firmy robia TV z pasywnym 3D, a jakie z aktywnym?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    A jaki bezposredni zwiazek ma rozmiar z wyborem pomiedzy plazma a lcd ?
    Cenowy. LCD powyżej 50" są już mniej opłacalne niż plazmy.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

jeżeli chodzi o tv lcd z podświetleniem led 55 cali to napewno godnym polecenia byłby model D6500, jak dla mnie super telewizor wyposażony w zasadzie we wszystko, 3d, pełna przegladarka, wi-fi, wbudowany tuner satelitarny, usb z możliwością nagrywania, i obraz naprawde genialny...jedynu minus cena 55 na dzień dzisiejszy przynajmniej u Mnie na sklepie ok 6400, słusznie tu stwierdzono że plazma będzie dużo tańsza...ale czy odbiór taki sam...kwestia gustu..ja zwolennikiem plazm nie jestem, zresztą podłączyłem na sklepie serie g panasa koło d6500 no i powiem szczeże dostał panas po dupie....i to nie opinia tylko moja tylko również klientów...napewno brał bym pod uwage model philipsa pfl7606 ambilight, również świetny telewizor i napewno godny polecenia, tutaj wiem z własnego doświadczenia posiadam model ambilight'a z zeszłego roku odbiera fantastycznie i dodatkowo światełka oświetlające ściane....

Domyślnie

A poprawili rozdzielczosc 3D ? Bo jesli nie to dalej nabijaja klientow w butelke z tym Full HD 3D. 1080 jest, owszem, ale jak nie oglada sie materialu 3D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinsk Zobacz posta
    ...ale czy odbiór taki sam...
    Oczywiście, że nie, plazma dalej lepszy obraz.

Cytat Zamieszczone przez marcinsk Zobacz posta
    zresztą podłączyłem na sklepie serie g panasa koło d6500 no i powiem szczeże dostał panas po dupie....
    W jakim sensie dostał po d? Był mniej jaskrawy i kolorowy?
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Strona 43 z 272 PierwszyPierwszy ... 3341424344455393143 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów