Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2712

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

LG 50PZ550T

W filmie w formacie mkv nie odtwarza dźwięku, pojawia się info o nieobsługiwanym formacie audio. Próbowałem zrobić update firmware'u ale informuje mnie, że jest najnowsza wersja tegoż. Jak to ugryźć?
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    LG 50PZ550T

W filmie w formacie mkv nie odtwarza dźwięku, pojawia się info o nieobsługiwanym formacie audio. Próbowałem zrobić update firmware'u ale informuje mnie, że jest najnowsza wersja tegoż. Jak to ugryźć?
    A jaki dźwięk jest w tym .mkv (do sprawdzenia np. za pomocą MediaInfo)? .mkv to tylko kontener, w środku może być cokolwiek. Ja mam w kolekcji pliki .mkv z audio w AAC, FLAC, AC3, DTS i MP3

A co do rozmiarów TV - nie martw się, każdy tak ma. Też mi moje 42" są przymałe, ale ściana ni cholery nie chce się zrobić większa...
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    A jaki dźwięk jest w tym .mkv (do sprawdzenia np. za pomocą MediaInfo)? .mkv to tylko kontener, w środku może być cokolwiek. Ja mam w kolekcji pliki .mkv z audio w AAC, FLAC, AC3, DTS i MP3

A co do rozmiarów TV - nie martw się, każdy tak ma. Też mi moje 42" są przymałe, ale ściana ni cholery nie chce się zrobić większa...
    a to takie buty. Dzwiek jest bo na kompie sie odtwarza. Jak sprawdzic co siedzi w srodku? Da sie skonwertowac samo audio np na mp3?

U mnie ,cholerka, zmiescilby sie wiekszy. Sporo wiekszy
    Pursue happiness with diligence

Uprawnienia umieszczania postów