To faktycznie porachaZ tym, że to też chyba zależy od tego jak się używa tego mb, moja żona ma macbooka white już 3 lata i nie ma żadnej opisanych przypadłości, nic nie pęka a sprzęt jest używany non stop.
Szukaj
To faktycznie porachaZ tym, że to też chyba zależy od tego jak się używa tego mb, moja żona ma macbooka white już 3 lata i nie ma żadnej opisanych przypadłości, nic nie pęka a sprzęt jest używany non stop.
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Nie znam zadnego, bo nigdy a mi ani moim znajomym nie pekaly obudowy od polozenia na nich rak w czasie pisania na klawiaturze, nie musialem tez poprawiac idealnego designu i przyklejac odbojnikow meblarskich![]()
Moze i problem stary ale narzekania ludzi ciagle nowe, tym gorzej dla wizerunku bezawaryjnego sprzetu.
To ze za darmo naprawiaja wade fabryczna jest dla mnie wielkim szokiem, jak to nie kroja klientow z kasy??
Gwoli wyjasnienia bo znow bedziesz odwracal kota ogonem, wade fabryczna, stwierdzona itp naprawiaja nawet producenci odkurzaczy, wiec to akurat nie jest zaden plus.
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Przerwę wam na chwilę wojnę, ale zastanawia mnie jedno. Apple chyba trzyma się mniej więcej jakiegoś cyklu wydawniczego, jeśli tak to kiedy najwcześniej/najpóźniej powinny pojawić sie odświeżone Macbooki Pro i Mac mini (wiem że mini jest nowy, ale kiedy kolejna edycja, za rok, dwa trzy)?
Macbooki zostały odświeżone całkiem niedawno.
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
MBP pewnie 1 kwartał 2012 jak pojawi sie Ivy Bridge. Mini to niewiadoma...
PS po za tym krążą plotki ze w 2012 ma być całkowity redesign całej oferty apple więc napewno będą miały nowe komponenty.
Ostatnio edytowane przez MrQba ; 10-11-2011 o 17:02
Przed wyjazdem miałem inne sprawy na głowie i w ogóle nie brałem tego problemu pod uwagę.
Nie wnikam w jakich urządzeniach Apple USB nie ma a w jakich jest - chodzi o sam fakt, że USB jest przydatne/konieczne w chwili obecnej.
Być może za 5-10 lat będzie to taki sam zabytek jak dziś FDD, ale teraz kastrowanie urządzeń pod pozorem nieprzydatności jest co najmniej nierozsądne. A tłumaczenie userów że przecież nie potrzeba to jest właśnie objaw iBelieve (niedostrzeganie oczywistych wad użytkowanego sprzętu).
A mini faktycznie obsługuje max 8GB Ramu, czy można wpakować 16?
nowe mini obsługują 16 w tej chwili cena za 2x8 567$średnio opłacalna inwestycja...
http://www.macrumors.com/2011/07/26/...mini-for-1400/
Ostatnio edytowane przez MrQba ; 10-11-2011 o 17:21
Zapomniał Pan dodać, że kiedy firma jest porządna.
Znów wypieranie się z oczywistych rzeczy. Czy nie potrafi Pan zdobić się na minimum obiektywizmu? Nie wierzę, że nigdy w życiu nie widział Pan popękanych obudów notebooków, szczególnie przy zawiasach, klapkach. Prym wiodą w tym Acery, chińskie Toshiby i gromada innych. Żadna z tych firm nigdy nie robiła akcji serwisowej wymiany wadliwych klap ekranów. Na Allegro jest cała masa części zamiennych, zawiasów, klap i innych części obudów. I się dobrze sprzedają, co świadczy o popycie.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Skontaktuj się z nami