Close

Strona 307 z 371 PierwszyPierwszy ... 207257297305306307308309317357 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 061 do 3 070 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Zapomniał Pan dodać, że kiedy firma jest porządna.

Znów wypieranie się z oczywistych rzeczy. Czy nie potrafi Pan zdobić się na minimum obiektywizmu? Nie wierzę, że nigdy w życiu nie widział Pan popękanych obudów notebooków, szczególnie przy zawiasach, klapkach. Prym wiodą w tym Acery, chińskie Toshiby i gromada innych. Żadna z tych firm nigdy nie robiła akcji serwisowej wymiany wadliwych klap ekranów. Na Allegro jest cała masa części zamiennych, zawiasów, klap i innych części obudów. I się dobrze sprzedają, co świadczy o popycie.
    Nie widzialem zadnego notebooka z peknieta klapka czy zawiasami (wylaczajac z tego kompletnie rozstrzaskany sprzet ktory spadl z balkonu czy tez Toshibe ktora przejechal BWP-1 na poligonie w Drawsku, ale takich wypadkow nie wytrzyma zadnen sprzet wiec chyba sie nie liczy). Moze dla posiadaczy Apple pekajace obudowy sa oczywistymi rzeczami i wasz "obiektywizm" z tego wynika, mi nie pekla zadna, zadne zawiasy sie nie urwaly, zeby bylo smieszniec zamykalem i zamykam laptopa po kilka razy dziennie (w przeciwienstwie do rad odnosnie macbookow)

Allegro czy Ebay mozna znalezc czesci do kazdego przedmiotu, niekoniecznie z dzialki komputerowej i to akurat nie oznacza wystepujacych wad fabrycznych, wszystko mozna uszkodzic i niekoniecznie musi sie to odbyc w trakcie normalnego uzytkowania, (tak trzymanie dloni na laptopie w trakcie pisania to normalne uzytkowanie, tak samo jak trzymanie telefonu w rece w trakcie rozmowy co nie powinno powodowac zaniku zasiegu). Kilka stron temu bylo cos o awaryjnosci sprzetu, akurat Toshiba wyprzedzila Apple wiec, hmm, nie wiem komu tu brak obiektywizmu.

p.s Jedyny sprzet Toshiby jaki mialem to odtwarzacz VHS w latach 90, to tak w razie "W" gdyby wpadly Ci do glowy kolene genialne pomysly albo mial znow problemy z czytaniem.
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Nie widzialem zadnego notebooka z peknieta klapka czy zawiasami
    Można się tego spodziewać. Podobnie jak nie ma wirusów i innych powszechnych problemów.

Kilka stron temu bylo cos o awaryjnosci sprzetu, akurat Toshiba wyprzedzila Apple wiec, hmm, nie wiem komu tu brak obiektywizmu.
    Nie mogę podać żadnych wiarygodnych wyników badań, ale mam w garażu całą skrzynkę uszkodzonych w różne sposoby Toshib i z uwagi, że to mój garaż i moje Toshiby, przemawia to do mnie bardziej niż jakieś, czyjeś statystyki.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Można się tego spodziewać. Podobnie jak nie ma wirusów i innych powszechnych problemów.

Nie mogę podać żadnych wiarygodnych wyników badań, ale mam w garażu całą skrzynkę uszkodzonych w różne sposoby Toshib i z uwagi, że to mój garaż i moje Toshiby, przemawia to do mnie bardziej niż jakieś, czyjeś statystyki.
    Ja uzywam sprzetu zgodnie z przeznaczeniem, nie rzucam nim, nie podnosze za kabel itp szalone pomysly domoroslych Adamow Slodowych, jakos nie trafil mi sie ideal ktory peka dlatego ze chce na nim cos napisac

Kazde wyniki badan sa niewiarygodne jesli tylko nie stawiaja Apple na pierwszym miejscu, tak samo niewiarygodne sa opinie uzytkownikow o wadliwosci sprzetu czy problemow z software, juz to slyszalem
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Kazde wyniki badan sa niewiarygodne jesli tylko nie stawiaja Apple na pierwszym miejscu
    Nieprawda. Użytkownicy Apple jak widać w tym wątku po prostu protestują przeciw pewnym stereotypom. Wszyscy wiemy, że Steve Jobs nie stworzył ósmego cudu świata. Stworzył jednak rzeczy, z których ludzie chcą korzystać, czerpią z tego satysfakcję, znajdują alternatywę której szukali itp. Każdy ma swój powód przesiadki na Apple. Zupełnie nie rozumiem skąd takie zaparcie żeby udowadniać, że jest inaczej. Metody są jak widać różne, ale nastawione aby koniecznie dyskredytować Apple.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.

Domyślnie

Nieprawda. Użytkownicy Apple jak widać w tym wątku po prostu protestują przeciw pewnym stereotypom. Wszyscy wiemy, że Steve Jobs nie stworzył ósmego cudu świata. Stworzył jednak rzeczy, z których ludzie chcą korzystać, czerpią z tego satysfakcję, znajdują alternatywę której szukali itp. Każdy ma swój powód przesiadki na Apple. Zupełnie nie rozumiem skąd takie zaparcie żeby udowadniać, że jest inaczej. Metody są jak widać różne, ale nastawione aby koniecznie dyskredytować Apple.
    Nie prawda, to uzytkownicy nie Apple protestuja przeciwko stereotypom boskosci jablek O kazdym sprzecie mozna powiedziec ze ludzie czerpia z niego satysfakcje, maja cos co szukali itp itd i to nie jest zarezerwowane dla produktow Apple. Motody wmawiania ludziom nadprzyrodzonych mocy sa jak wida rozne, ale nastawione aby koniecznie ukazac boskosc jablek.

Wystarczy odwrocic to co mowisz i tez pasuje idealnie, tylko co to ma udowadniac oprocz czczego gadania? Moze Jobs nie stworzyl osmego cudu swiata ale czytajac zapewnienia fanatykow dochodzi sie do wniosku ze stworzyl dziewiaty, dziesiaty, jednasty itd.

Domyślnie

Nieprawda. Użytkownicy Apple jak widać w tym wątku po prostu protestują przeciw pewnym stereotypom.
    Ale robią to w taki sposób, że tylko te stereotypy pogłębiają

Domyślnie

Nie prawda, to uzytkownicy nie Apple protestuja przeciwko stereotypom boskosci jablek
    A kto te stereotypy tworzy co?

O kazdym sprzecie mozna powiedziec ze ludzie czerpia z niego satysfakcje, maja cos co szukali itp itd i to nie jest zarezerwowane dla produktow Apple.
    Można, ale to Apple budzi najwięcej emocji.

Domyślnie

Pękające obudowy nie produkowanych od dawna Macbooków to stara sprawa i Apple wymieniało je za darmo, nawet po gwarancji. Pokaże mi Pan innego producenta który wymieni uszkodzoną mechanicznie obudowę po gwarancji?

MBP natomiast problem nie istnieje. Obudowa jest najlepsza jaką w ogóle widziałem w notebookach. Swoją drogą pierwsze kontakty z Apple wielu ludzi zaczyna właśnie przez zwrócenie uwagi na perfekcyjnie wykonaną obudowę MBP i MBA. Pierwsze MBP mają już dobre kilka lat i patrząc po rynku wtórnym nie cierpią na żadne przypadłości złej konstrukcji.
    Witam
    nie żebym sie czepiał ale nie zapominaj o moim imaczku z kurzem pod matrycą - sadzę że apple powinno mieć już na ten temat dobre opracowanie bo jak wspomniałeś "sami sadzą, pilnują żeby rosło, podlewają "itp... Tom od wiadomego postu będziesz mi się kojarzył z Ogrodnikiem - może być ten z filmu "wystarczy być"
    pozdrawiam
    ps temat dobry na zimne dni bo nieźle grzeje - dziś ze 100 postów padło
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Domyślnie

Moze Jobs nie stworzyl osmego cudu swiata ale czytajac zapewnienia fanatykow dochodzi sie do wniosku ze stworzyl dziewiaty, dziesiaty, jednasty itd.
    Nie chodzi tu o cuda świata tylko o to jak się produktów apple używa. Mnie szalenie ciśnie hermetyczność apple. To, że rozbudowa komputera (poza maćkiem pro) jest praktycznie niemożliwa, ale za to sam system jest dla mnie duuuużo fajniejszy niż windows, poza tym integracja z innymi urządzeniami apple jest bardzo fajna i praktycznie bezproblemowa.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Moj iPhone 3gs też wciąga kurz pod ekran. Nokia robiła to samo. To tylko pudełko z elektroniką. Nie ma magii. Ma działać. Ma być prosty i przyjazny i nie przeszkadzać.

Strona 307 z 371 PierwszyPierwszy ... 207257297305306307308309317357 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów