Szukaj
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Nie pisałem, że jest w tym coś dziwnego.
nieprawda - jest to jej obowiązek, inaczek UOKiK i jego odpowiedniki w innych krajach zjedzą taką firmę żywcem, a już szczególnie jak to coś ma związek z prądem lub zagrożeniem życia użytkowników, choćby nieszczęsne dywaniki w Toyocie lub z naszego podwórka przetwornik napięcia w Nikonie D5000
zresztą jeżeli jest to wada fabryczna i zostanie to stwierdzone to praktycznie wszyscy producenci naprawiają takową wadę bo inaczej stracą nabywców swoich produktów - ot takie dzikie prawo rynku![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
Ta, baju baju.
Jeśli sprzęt jest tani, łudzi się że kogoś interesuje co się z nim dzieje po sprzedaży? Kroi się ze wszystkiego, łącznie z kosztami serwisu. Widziałem przypadki odmowy naprawy gwarancyjnej bo na obudowie była zaschnięta kropelka. Ekspertyza - zalany, pomimo, że na żadnym elemencie nie było żadnych śladów cieczy. I takie firmy wymienią pogwarancyjnie bujające się zawiasy albo pękniętą obudowę. Trochę realiów...
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Czy warto mijać się z prawdą?
Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
S.J.LEC
WITAM
nikon w modelu chyba COOLPIX 5700 zmienił mi po gwarancji matryce. Bez słowa... a to tylko nikon
sony bateria po gwarancji też.
Ale miałem sprzet zakupiony w firmie z takiego lokalnego składacza "Format" się nazywał i ni dość że wszelki podzespoły miały swoje karty gwarancyjne 12-24-60 - wieczysta gwarancje itp. To jak było coś potrzeba z przekonfigurowaniem czy podmianą nigdy nie było problemu. Ale pewnie to był wyjątek.
Była akcja z jakimiś płytami asusa chyba że padały i akurat w kilku kompach były poinstalowane. Całość obsługi była wykonana przez serwis Formatu - asus jeszcze nie istniał jako oddzielna firma u nas na rynku - bez żadnych problemów.
Nie neguję że są plewy ale apple to nie samo ziarnoi odwrotnie. To tak ogrodniczo
(rolniczo)
Pozdrawiam
Czy warto mijać się z prawdą?
Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
S.J.LEC
Skontaktuj się z nami