Close

Strona 281 z 371 PierwszyPierwszy ... 181231271279280281282283291331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 801 do 2 810 z 3702

Domyślnie

Zawsze czytam ten wątek w pracy jak mam chwilę przerwy, żeby się pośmiać. Udowadniać nie będę, ale mój PC też od kilku lat działa bez zarzutu, a restart następuje co 2-3 miesiące z różnych powodów (głównie aktualiki XP). Eksploatowany jest bardzo, bo także na nim pracuję. Wielu moich znajomych też tak ma, ale to nie znaczy, że PC jest najlepszym komputerem na Świecie i tylko to się liczy Pewnie jestem także ewenementem jak i całe środowisko moich znajomych, którzy tez korzystają z Windows'a i także nie mają problemów. Natomiast mają świadomość tego co na nim robią.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    A taka juz mam wrodzona niechec do glupoty, ktora przejawia sie (przy zadaniu "przewoz osob") wyborem BMW X3, zamiast Mercedesa Vito.
    Lepiej nie mogłeś trafić z porównaniem...

Właśnie to takie polskie myślenie że przeciętny PC, nawet dobry składak jest taki sam jak przeciętny polski BUS, dostawczak z przerobioną "paką" do przewozu osób... Jeździ tak samo szybko, pali podobnie, nawet wygląda podobnie... Wystarczy przejechać się jednym i drugim...

Znajomy Vito wozi ziemniaki do sklepu, X5 żonę i dziecko na weekendowy wypad do Zakopca.

Domyślnie

Cach całą gromadę rzeczy na które nie ma sensu odpowiadać...

Brak rzeczowych argumentow za polecaniem Maka, w dyskusji nad komputerem do obrobki zdjec?
    Padło ich w tym wątku sporo, w tym kilka cech kluczowych, których w Win nigdy nie było, nie ma, a sprawiają powszechne problemy większości użytkowników.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Padło ich w tym wątku sporo, w tym kilka cech kluczowych, których w Win nigdy nie było, nie ma, a sprawiają powszechne problemy większości użytkowników.
    Prosze je zatem wymienic. Konkrety a nie ogolniki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    Prosze je zatem wymienic. Konkrety a nie ogolniki
    Ile razy można pisać to samo? Jeśli to Pana interesuje proszę je sobie odnaleźć.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Sugestie? Jesli system Windows, ktory wg Ciebie jest niestabilny, u mnie dziala 50 dni bez restartu, kazdego dnia katowany po nascie godzin ciezka praca -- to ja juz nie wiem co Tobie trzeba... :P
    Jak to się mówi: jedna jaskółka wiosny nie czyni...
    Takie pierdu-pierdu, to jest argument dla zony, a nie dla kogos, dla kogo jest to narzedzie pracy.
    Co do samochodów też masz takie podejście?
    No to jeszcze teraz porownaj ten bidny panel w iMacu z tym, ktory jest w NECu.
    Takich rzekomych "wyjatkow" znam znacznie wiecej niz sytuacji, ktore wg Ciebie sa regula, tak wiec sromotnie sie mylisz.
    Jak już wspomniałem nie ekstrapoluj doświadczeń swojego ogródka do całej populacji użytkowników Windowsa. Ale może, skoro prawdą jest co mówisz to dlaczego tyle wątków, że problem z windowsem taki, sraki, ktoś czegoś nie może, a coś się wywala? Skoro to takie skomplikowane poprawnie skonfigurować Windowsa to znaczy, że to nie jest system dla ludzi tylko dla microsoftowych geeków
    "Optymalna ekspozycja jest kwestią gustu"

Domyślnie

ale hallo... Panowie...
    chyba nie zamierzacie się poddać w tej emocjonującej potyczce z wiatrakami ? rozumiem, że zbieracie siły przed kolejną batalią z siłami jedynie słusznego systemu?
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Z fanboyem apple dyskusja jest niemożliwa, w przeciwieństwie do użytkownika sprzętu Apple. Fanboy nie przyjmuje do wiadomości żadnych racjonalnych argumentów, dla fanboya nie mają znaczenia tasiemcowe wątki na myapple, apple.com itp. dotyczące sypiącego się sprzętu spod znaku nadgryzionego "japka". Dla niego Apple jest najlepsze "bo tak", a ci co krytykują i wytykają "babole" to albo nie mają, albo ich nie stać. Poza tym jak się wydało grubą kasę, za którą można kupić dwa "zwykłe" złożone z dobrych podzespołów i równie wydajne PC-ty, to trzeba znaleźć dla siebie jakieś wiarygodne usprawiedliwienie. No i powtarzanie w kółko że "apple jest najlepsze", aż się w końcu w to uwierzy
    Ostatnio edytowane przez waldeka ; 02-11-2011 o 23:02

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    ale hallo... Panowie...
    chyba nie zamierzacie się poddać w tej emocjonującej potyczce z wiatrakami ? rozumiem, że zbieracie siły przed kolejną batalią z siłami jedynie słusznego systemu?
    patrzac na obydwie strony tej przepieknej batalii
    to bym napisal "dwoch jedynie slusznych systemow"
    zawsze jest co poczytac w tramwaju jak sie ksiazki zapomni

Strona 281 z 371 PierwszyPierwszy ... 181231271279280281282283291331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów