Close

Strona 45 z 338 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595145 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 3379
    Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Newegg to swietne zrodlo informacji, ale tez target wpisow marketingowych. Jezeli szukac opini o sprzecie to praktycznie tylko na anglojezycznych stronach/ w anglojezycznych sklepach. Newegg na pierwszym miejscu :P
    Zrobili funkcje "verified owner", znaczek sie pojawia jak oceniajacy kupil oceniany produkt u nich. Oczywiscie firmy moga prosic swoich pracownikow zeby sie prywatnie rejestrowali i kupowali ich produkty, no ale nie dajmy sie zwariowac

Ja osobiscie uzywam tylko SSD OCZ, Vertex, Vertex2, Agility2 i Agility3 i jak na razie na 6 dyskow nie mialem jeszcze problemow - pierwszy kupiony jakies 8 miesiecy temu. Jesli masz SATA3 to nic szybszego niz Agility3 nie kupisz, tym bardziej za te pieniadze.

Domyślnie

Niezle, system, wiecej niz "trzy" programy, kilka zripowanych filmow w fullHD (trzy czesci Transformers w fullHD zajmuja 109GB), pare gier po 8 GB, plus wszelkiego rodzaju cache od programow, no jak sie ma takie kaprysy to bez 512GB SSD nie ma co wlaczac komputera Gdzie te czasy co czlowiek potrafil okroic win95 do 21mb a dysk 120mb dzielilo sie na 3 partycje
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

eskimos, może to śmieszne, albo nienowoczesne, ale ja tak mam, że 120GB SSD, mam podzielony na trzy partycje.

I na dodatek nie widzę w tym nic złego, ani tym bardziej śmiesznego.
    Medice, cura te ipsum.

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    eskimos, może to śmieszne, albo nienowoczesne, ale ja tak mam, że 120GB SSD, mam podzielony na trzy partycje.

I na dodatek nie widzę w tym nic złego, ani tym bardziej śmiesznego.
    Wytlumacze Ci bo widze ze nie zalapales Mowa jest o czasach kiedy NAJWIEKSZYM DYSKIEM bylo 120GB, w czasach kiedy byla to niebotyczna pojemnosc i zeby ja dobrze zagospodarowac, dzielilo sie ja na trzy partycje

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Poczułem się trochę niedoceniony, bo percepcja mi jeszcze nie szwankuje, ale nich Ci będzie, że się "nie załapałem".

Dość, że dla mnie i dziś na rozwiązania systemowe, dysk 120GB, to istny potwór, dlatego też dzielę go na partycje, by go lepiej wykorzystać.

Oczywiście jako magazyny stosuje o wiele większe dyski i już bez podziału, ale to zupełnie inny temat.
    Medice, cura te ipsum.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    eskimos pisal o dysku 120MB
    No fakt, że MB, ale w takim razie, to i tomwidlak nie załapał.
    Medice, cura te ipsum.

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    No fakt, że MB, ale w takim razie, to i tomwidlak nie załapał.
    Cale szczescie ze sie pomylilem, czujesz sie przez to nieco lepiej - dziekowac nie musisz, przypadek

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomwidlak Zobacz posta
    Cale szczescie ze sie pomylilem, czujesz sie przez to nieco lepiej - dziekowac nie musisz, przypadek
    Szkoda, że tak mało w Tobie pokory, bo w innym razie moglibyśmy może pogadać jak równy z równym, a tak, to nie jest to możliwe i pewnie nigdy nie będzie.
    Medice, cura te ipsum.

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Pokory ? Czy czlek nie moze se juz jaj porobic, no moze z domieszka zlosliwosci malenka ? Za powaznie podchodzisz do tego, zdecydowanie za powaznie

Strona 45 z 338 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595145 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów