Close

Strona 12 z 56 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 557

Wątek: Nikon 1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Tendencja to wskazuje, że kolejny nie będzie różowy, tylko będzie w różowe kwiatki.

Może byc i w kwiatki. Ważne by spełniał oczekiwania właściciela
    fotka z F-class Polska
    To może być fajny "ekspedycyjny" sprzęt, szczególnie wtedy, gdy jesteśmy ograniczani wagą i gabarytami.
    Ostatnio edytowane przez Jastrząb ; 21-09-2011 o 17:49

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jastrząb Zobacz posta
    Może byc i w kwiatki. Ważne by spełniał oczekiwania właściciela
    To może być fajny "ekspedycyjny" sprzęt, szczególnie wtedy, gdy jesteśmy ograniczani wagą i gabarytami.
    Nooo, zamiast brac 500/4 i D3s pakujemy jedynke, przejsciowke i 70-200 Za dobrze by bylo ale pomarzyc mozna
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Rozmowny
    Miasto
    augustów/żory/stafford

Domyślnie

miałem nadzieję, że na jesień zakupię sobię coś małego z dobrym wizjerem do street/travel. fuji x100 odpuściłem, liczyłem trochę na nikona, ale się mocno zawiodłem. trzeba czekać dalej zatem
    ...

Domyślnie

Jestem wq....y. Liczyłem na fajne metalowe retro z apsc , a tu syf, kiła i wstyd.
    Olali ambitnych użytkowników i profi którzy tworzą kult marki. Interesuje ich tylko dojenie leszczy.

Dojdzie do tego, że Samsung wypuści fajny, metalowy retro aparat z poważną matrycą.
    Ostatnio edytowane przez mpwt ; 22-09-2011 o 00:20
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meliszipak Zobacz posta
    Interesuje ich tylko dojenie leszczy.

Domyślnie

Jestem wq....y. Liczyłem na fajne metalowe retro z apsc , a tu syf, kiła i wstyd.
    Olali ambitnych użytkowników i profi którzy tworzą kult marki. Interesuje ich tylko dojenie leszczy.
    Po Fukushimie sushi swieci a sake daje lepsze jazdy niz absynt, trzeba potrawy narodowe importowac, leszcze musza zaplacic za to Ci co tworza kult marki nie odejda, dogodzili im od czasow D300/700/3
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie Też jestem pełen optymizmu co do tego wynalazku

i dlatego przyjmuję zakłady który system bezlusterkowy padnie jako pierwszy
    D7000 +N50mm1.8+S-17-50/2.8+N18-200+SB800 + D90 na zbyciu

Domyślnie

Dojdzie do tego, że Samsung wypuści fajny, metalowy retro aparat z poważną matrycą.
    No ale nawet Samsung NX ma APS-C. Szczerze mówiąc byłem święcie przekonany, że przy monopolu Oly i Panasa na m43 nic mniejszego niż APSC dać nie można, jakże się myliłem...

System dla totalnych leszczy lub amatorów, a podpięcie do tego jakiegokolwiek lepszego szkła (Zeiss, Cosina, Leica) nie będzie miało żadnego sensu ze względu właśnie na cropa...

Powiedzmy sobie uczciwie - dlaczego każdy szanujący się Nikoniarz miałby to kupić? Przywiązanie do marki ? Ze względu na posiadane akcesoria? Przecież i tak nic od normalnego lustra nie będzie tu pasowało, więc trzeba będzie kupować wszystko od nowa. Lepiej więc wybrać coś z oferty konkurencji, gdzie naprawdę technologicznie jest to wszystko mocno przed Nikonem (NEXy, Panasy, Olki, nawet rzeczony NX czy choćby Fuji z wspawanym 35/2).
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Spokojnie. To nie jest sprzęt dedykowany fotografom, tylko amatorom, a myślisz, że jakikolwiek amator spojrzy na rozmiar matrycy? Dla niego będzie ważne ile ma megapiksli i jaki zum. Jak mu się pokaże, że wymienia szkła jak w luszczance, że ma filmy, że mu wybiera najlepsze foty, to zbyt się znajdzie. Ci, którzy się naprawdę interesują fotografią to pewnie nawet nie 1% klientów.
    Osiołkowi w żłoby dano- w jeden Nikon, w drugi Canon
    Zapraszam: www.pajacyk.pl

Domyślnie

Aktualnie obowiązującym Canonem jest NIKON
    Zaczynam się zastanawiać nad zmianą systemu ... na Canona .... konkretnie 5D Mark II .... oszalałem czy co ....
    Ostatnio edytowane przez NIKOLAY ; 21-09-2011 o 19:04

Strona 12 z 56 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów