Szukaj
Dla mnie nr 1 to Eternity (Calvin Klein)
i często tu wymieniana Acqua Di Gio (choc co niektórzy pisali Aqua di Gio, to raczej literówka)
Ten pierwszy nieco cięższy, drugi bardziej swieży - wiadomo, rózne sa okazje, nastroje to i różne perfumy.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
A ja jestem przykładem takiego kogoś.
Jakiś już czas temu, mieszkając jeszcze na wyspach dałem się namówić na zapach, którego nigdy wcześniej nawet nie wąchałem - to był strzał w 10
Było to Hypnose od L'ancome - jestem wierny temu zapachowi już kilka lat, dodatkowo używam Gucci by Gucci.
Gorąco polecam oba))
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Gdzie najlepiej kupić perfumy i się nie naciąć na podróbkę albo tester?
Chce kupić Davidoffa Silver Shadow Atlitude i spodobała mi się oferta sklepu iperfumy.pl tym bardziej,
że słyszałem, że jest to "najlepszy" sklep w sieci z perfumami.
Zacząłem troszkę szperać w sieci i natknąłem się na opinie na opineo.pl no i chyba dobrze, że zacząłem szperać...
Komentarze dostępne tutaj: http://www.opineo.pl/opinie/iperfumy-pl
Czy oprócz Sephory oraz Douglasa jestem w stanie kupić oryginalne perfumy w innych sklepach w tym sklepach internetowych?
Jak to jest? Bo jeśli nie to pozostaje mi kupno w Douglasie za 300 zł 100 ml.![]()
NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG
strawberrynet.com
Oryginalne perfumy i chyba dobre ceny. Często robią różne promocje. Jednak uważaj, aby nie kupować za dużo za jedynm razem, bo powyżej jakiejś ceny nasze świńskie państwo poprosi o cło i podatek vat.
i-apteka.pl
Właśnie zaczęli z perfumami, duży wybór, ale ceny muszą ocenić znawcy rynku.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Ja kupuje tu http://www.perfumeria.pl/
Dzisiaj zamawiasz, jutro masz je w domu.
nic...
Tagomago.pl
Bardzo dobre ceny, 100% oryginały, sporo promocji i wyprzedaży. Jeśli interesuje cię jakiś konkretny zapach to warto sprawdzać na ich stronie, dość często zmieniają promocyjne produkty. Nie wiem jak z wysyłką bo ich stacjonarne miejsce odbioru mam po drodze do roboty.
Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX
Na perfumerii nie ma a te tagomago ma słabe opinie. Chyba pozostaje mi kupienie w Douglasie, wtedy będę miał 100% pewność.
NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG
Skontaktuj się z nami