Close

Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 121

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Zegna - tylko i wyłącznie.
    Aczkolwiek takie zapytania na temat zapachu i pomocy w wyborze uważam za bezsensowne. Bo każdy zapach na każdym będzie pachniał inaczej

Tu nie o to chodzi. Chodzi bardziej o naprowadzenie na co MOŻNA celować przy wyborze perfum a nie szukanie tego jedynego zapachu. To że pójde do perfumerii i w pół godziny odpadnie mi nos od nieumiejętnej prezentacji hostessy czy sprzedawczyni też nie rozwiązuje sprawy. A tak mamy chociaż trochę zacieśnione pole do poszukiwań

Domyślnie

AMOR cacharel
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Dior Homme Sport
    Allure Homme Sport
    YSL l'homme
    Nikon Fx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MadOnion Zobacz posta
    Allure Homme Sport

Mialem to
    zapach bardzo fajny mega orzeźwiający i świeży[...]. Gdy tego uzywalem mowiono mi ze pachne cytrynami - i chyba cos w tym jest.

Nawiasem mowiac - mialem kiedys czerwonego Lacoste - podobal sie, był bardzo ostry, wrecz nachalny ale mial cos w sobie, jedyny minus - zapach szybko sie ulatnial.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-09-2011 o 23:05 Powód: no!

Domyślnie

Kobieta pisze. Polecam Ci Fahrenheit Christiana Diora. Ten zapach perfum męskich jest dla mnie wyjątkowy. Uwielbiam go. Jest baaaaardzo oryginalny, wyrazisty, zdecydowany, ach, no piękny jednym słowem. Zwala mnie z nóg za każdym razem jak go czuję. Najbardziej męski z męskich zapachów chyba. Na pewno każdemu mężczyźnie doda męskości.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez laughterafter Zobacz posta
    Na pewno każdemu mężczyźnie doda męskości.
    Akurat Fahrenheit nie koniecznie. Jest bardzo specyficzny i nie każdemu odpowiada.

Z męskich perfum uwielbiam Christofer Dark - action black. To niby niska półka bo jest tani, ale jest bardzo trwały. A zapach... może jestem jakaś dziwna, ale mi się prawie nogi uginają a w tłumie z daleka rozpoznam ten zapach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez laughterafter Zobacz posta
    Kobieta pisze. Polecam Ci Fahrenheit Christiana Diora. Ten zapach perfum męskich jest dla mnie wyjątkowy. Uwielbiam go. Jest baaaaardzo oryginalny, wyrazisty, zdecydowany, ach, no piękny jednym słowem. Zwala mnie z nóg za każdym razem jak go czuję. Najbardziej męski z męskich zapachów chyba. Na pewno każdemu mężczyźnie doda męskości.
    Na pewno bardzo charakterystyczny. Ale też to jeden z najczęściej podrabianych zapachów, używany często przez opalonych, wyżelowanych, obnoszących się ze złotymi łańcuchami podejrzanych kolesi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Na pewno bardzo charakterystyczny. Ale też to jeden z najczęściej podrabianych zapachów, używany często przez opalonych, wyżelowanych, obnoszących się ze złotymi łańcuchami podejrzanych kolesi.
    Podróbkę tego zapachu akurat łatwo sprawdzić. Butelka jest nierozbieralna (nie można do oryginalnej butelki nalać lipnej zawartości) i szkło jest opalane. W podrobkach naklejana jest cieniutka folia. Wystarczy podrapać butelkę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Podróbkę tego zapachu akurat łatwo sprawdzić. Butelka jest nierozbieralna (nie można do oryginalnej butelki nalać lipnej zawartości) i szkło jest opalane. W podrobkach naklejana jest cieniutka folia. Wystarczy podrapać butelkę
    no to nie widziałeś dobrze podrobionych wód a Fahrenheita w szczegóności. Fakt to klasyk podróbek co za tym idzie doszło w tej materii juz do perfekcji. Poza wieloma mam i FH i gdybym nie miał "pewnego" oryginału, nie rozpoznałbym podróby, ale tak mnie coś "tknęło" i nieomal z lupą zacząłem badać temat, i po nitce do kłebka - sprzedawca długo nie dyskutował, oddał kasę....

PS.
    ktoś polecał, ktoś to wylał na dresiarzy, polecam więc odmłodzone Fahrenheit Absolut. A dziś kupiłem YSL LIBRE i Tom Ford Grey Vetivert. Może nie tyle polecam ( bo to indywidualna sprawa), co naprowadzam. Warto sprawdzić.

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    używany często przez opalonych, wyżelowanych, obnoszących się ze złotymi łańcuchami podejrzanych kolesi.
    Dokladnie tak mi sie ten zapach kojarzy, alternatywnie z podstarzalymi lovelasami z apaszka pod szyja

Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów