Close

Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 121
    Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    Pussy Magnet, z tego co mnie mama uczyła, to jest pewność siebie, humor, nie płytki, acz lekko ironiczny, szarmacja z promilem dżentelmeńskiej arogancji, a nie perfumy
    To wszystko nic nie da, jak won sie nieciekawa rozniesie . Dobre mydlo, dezodorant i woda po goleniu, sa tez bardzo wazne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta
    To wszystko nic nie da, jak won sie nieciekawa rozniesie . Dobre mydlo, dezodorant i woda po goleniu, sa tez bardzo wazne.
    No, chyba że ręce w kieszeni, pachy przy sobie, po zawietrznej i zero nagłych ruchów
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Dla mnie nr 1 to Eternity (Calvin Klein)
    i często tu wymieniana Acqua Di Gio (choc co niektórzy pisali Aqua di Gio, to raczej literówka)
    Ten pierwszy nieco cięższy, drugi bardziej swieży - wiadomo, rózne sa okazje, nastroje to i różne perfumy.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    I powiedzcie - naprawdę ktoś z Was kupi perfumy na podstawie opisu słownego? I nawet nie powącha przed zakupem?

A ja jestem przykładem takiego kogoś.
    Jakiś już czas temu, mieszkając jeszcze na wyspach dałem się namówić na zapach, którego nigdy wcześniej nawet nie wąchałem - to był strzał w 10
    Było to Hypnose od L'ancome - jestem wierny temu zapachowi już kilka lat, dodatkowo używam Gucci by Gucci.

Gorąco polecam oba ))
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie Gdzie kupić perfumy?

Gdzie najlepiej kupić perfumy i się nie naciąć na podróbkę albo tester?
    Chce kupić Davidoffa Silver Shadow Atlitude i spodobała mi się oferta sklepu iperfumy.pl tym bardziej,
    że słyszałem, że jest to "najlepszy" sklep w sieci z perfumami.

Zacząłem troszkę szperać w sieci i natknąłem się na opinie na opineo.pl no i chyba dobrze, że zacząłem szperać...
    Komentarze dostępne tutaj: http://www.opineo.pl/opinie/iperfumy-pl

Czy oprócz Sephory oraz Douglasa jestem w stanie kupić oryginalne perfumy w innych sklepach w tym sklepach internetowych?
    Jak to jest? Bo jeśli nie to pozostaje mi kupno w Douglasie za 300 zł 100 ml.
    NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG

Domyślnie

strawberrynet.com

Oryginalne perfumy i chyba dobre ceny. Często robią różne promocje. Jednak uważaj, aby nie kupować za dużo za jedynm razem, bo powyżej jakiejś ceny nasze świńskie państwo poprosi o cło i podatek vat.

Domyślnie

i-apteka.pl

Właśnie zaczęli z perfumami, duży wybór, ale ceny muszą ocenić znawcy rynku.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Ja kupuje tu http://www.perfumeria.pl/
    Dzisiaj zamawiasz, jutro masz je w domu.
    nic...

Domyślnie

Tagomago.pl
    Bardzo dobre ceny, 100% oryginały, sporo promocji i wyprzedaży. Jeśli interesuje cię jakiś konkretny zapach to warto sprawdzać na ich stronie, dość często zmieniają promocyjne produkty. Nie wiem jak z wysyłką bo ich stacjonarne miejsce odbioru mam po drodze do roboty.
    Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX

Domyślnie

Na perfumerii nie ma a te tagomago ma słabe opinie. Chyba pozostaje mi kupienie w Douglasie, wtedy będę miał 100% pewność.
    NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG

Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów