Szukaj
Zegna - tylko i wyłącznie.
Aczkolwiek takie zapytania na temat zapachu i pomocy w wyborze uważam za bezsensowne. Bo każdy zapach na każdym będzie pachniał inaczej![]()
Przydałyby się w tym temacie wypowiedzi płci pięknej. ale tak jak Stock wspomniał, na jednym będzie super, a na innym będzie śmierdzieć. Samemu trzeba popróbować. Trochę podróżuje zawodowo i czasami wpadam na duty free, jak dotąd tylko Opium dla mnie się liczy. Chyba konserwa jestem![]()
Dior Homme Sport
Allure Homme Sport
YSL l'homme
Nikon Fx
Tu nie o to chodzi. Chodzi bardziej o naprowadzenie na co MOŻNA celować przy wyborze perfum a nie szukanie tego jedynego zapachu. To że pójde do perfumerii i w pół godziny odpadnie mi nos od nieumiejętnej prezentacji hostessy czy sprzedawczyni też nie rozwiązuje sprawy. A tak mamy chociaż trochę zacieśnione pole do poszukiwań![]()
Mialem to
zapach bardzo fajny mega orzeźwiający i świeży[...]. Gdy tego uzywalem mowiono mi ze pachne cytrynami - i chyba cos w tym jest.
Nawiasem mowiac - mialem kiedys czerwonego Lacoste - podobal sie, był bardzo ostry, wrecz nachalny ale mial cos w sobie, jedyny minus - zapach szybko sie ulatnial.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-09-2011 o 23:05 Powód: no!
Być może w Twoich czasach tak było...![]()
Mieszanka ma działać na preferowane kobiety. W gruncie rzeczy wszystkie są do siebie podobne. Ja bym nie nazwał Kobietą tej, która poleci na zapach
A już na poważnie - bo to w górze to lekki żarcik - używam Paco Rabanne XS. Dosyć klasyczny, świeży zapach. Mam też jakieś dwie wody adidas, tak na odmianę.
Pewnie w wolnocłówce będziesz kupował, nie mają zbyt wielkiego wyboru, różnie jest z jakością.
Ja również polecam Paco Rabanne, ale 1 Million![]()
Skontaktuj się z nami