Szukaj
pilon - Kuba, nie znam Cię, pewnie na forum się mijaliśmy ale już mnie zaczynasz denerwować... Kolejna świetna sesja jednego dnia? :P Ogólnie bardzo dobrze, fotografie się podobają. Przyglądając się bliżej mam kilka uwag: na dwójce włosy modelki na twarzy, na piątce z głowy modelki wyrasta drzewo, trochę za mało dołu, przez co modelka wygląda na ciężką (jeszcze to ugięcie drzewa), siódemka i ósemka są dość podobne, pozbyłbym się jednej lub złączył w dyptyk. Ogólnie podoba mi się poziom prac, Twój sposób na nie. Będę obserwować!Pozdrawiam!
![]()
DziękiA już sie, nie doczytując do końca, wystraszyłem
Dziękuję za uwagi, co do niektórych, powiem tyle, że czasem to pułapka "za dobrej" modelki. Po godzinie zdjęć, jak widzisz, że wszystko super bangla, przestajesz prowadzić modelkę, przestajesz dawać jej uwagi, tylko klap, zmiana pozy, klap, klap, zmiana pozy, klap itd... Stąd czasem małe niedociągnięcia.
Gdyby to była komercja, a nie testy, nie pozwoliłbym na to oczywiście
Ps. Odrabiam zalegości, niedługo zdjęć będzie mniej i rzadziej![]()
Pozdrawiam, Kuba
4ka jest taka że mi osobiscie ciężko cokolwiek zobaczyć poza szalenie atrakcyjną kobietą i wolę żeby tak zostało - przemo ma u mnie minusa
Jak juz o 4ce rozmawiamy, to chyba bym troche nizej kadrowal, bo stopa wydaje sie byc ucieta (wiem schowana w trawie) albo przycial trawe, zeby odslonic stope. Taka moja uwaga, jak juz koniecznie chcesz jakas krytyke uslyszec
![]()
dlaczego czworka , czworka jest szalenie kobieca , emanuje sex appeal-em , czuje Ja wszystkiemi zmyslami , nie wiem czy zrobiles to swiadomie ale niesamowicie wyglada material odslaniajacy prawa piers , piers ktora o dziwo nie jest naga i to jest To... ten kawalek przeswitujacego materialu na niej kusi i przywoluje ,
Reszta zdjec tez jest fajna ale czworka odciaga skutecznie od nich wzrok , Ola ma jeszcze jednego cudownego wabika , szparka miedzy zabkami o jest urocze , pstrykaj Jej wiecej zdjec i wrzucaj na forum![]()
Poza i ulożenie sukienki było celowe, wiadomonatomiast jest sporo niedociągnięć, które byłem ciekaw, czy zauwazycie
ale to nieważne, najważniejsze, że się podoba
wrzuce dzisiaj jeszcze w odrębnym wątku Olki studio.
Ps. zabije teraz magię chwili, ale na prawej piersi nie ma prześwitującego materiału, jest stanik, nawet dość pancerny, tylko w kolorze cielistym![]()
Pozdrawiam, Kuba
Skontaktuj się z nami