Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Domyślnie

50/1.4 Canona psssyyyttt...
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Zmysłowo, że HEJ!!!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
    A to psikus

Domyślnie

4 bardzo fajna : )
    aparat + kit www.korzewa.com

Domyślnie

skad Wy bierzecie takie modeliny
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ars Zobacz posta
    skad Wy bierzecie takie modeliny
    Do mnie same przychodzą, w dużych ilościach
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Jak dla mnie całość świetna, tak pod względem techniczym jak i estetycznym. Zazroszczę chwilami tym, którzy tak dokładnie analizują zdjęcia..mnie albo się coś podoba albo nie.
    Dodam jeszcze, że nie bez znaczenia jest uroda modelki. Na nic by się zdał profesjonalizm fotografa gdyby pominąć ten "drobny" detal

Domyślnie

Dzięki Marku
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Piękna sesja, letnie świetlistości ,klimat na 3 zdjeciu złapałeś kwiatuszkmi - za serce sciska, plus fajna praca modelki oczywiście . Tylko w ostatnich 2 zdjęciach te jasności na liściach , niebie ,odbieram jako przepalenia , troche ranią oko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soledad Zobacz posta
    Piękna sesja, letnie świetlistości ,klimat na 3 zdjeciu złapałeś kwiatuszkmi - za serce sciska, plus fajna praca modelki oczywiście . Tylko w ostatnich 2 zdjęciach te jasności na liściach , niebie ,odbieram jako przepalenia , troche ranią oko.
    Nooo i ktoś w końcu wyłapał moje ulubione zdjęcie i ulubiony detal Dlatego właśnie kocham fotografię
    Pozdrawiam, Kuba

BalbinA3
    Gość

Domyślnie

Razi wyraz twarzy modelki, który praktycznie na każdym zdjęciu jest taki sam. Myślę, że udane prace, choć wyczuwam, że panowie bardzo często skupiają się na samej modelce i nie traktują jej jako elementu zdjęcia a bardziej jak obiekt pożądania. Mam nadzieję, że to wszystko z przekąsem.
    Jeżeli chodzi o obróbkę to dobra robota, jednak nie porywa niczym wyjątkowym. To jednak moje osobiste zdanie, bo co raz częściej zauważam, że fotograficy nie szukają własnych charakterów i stylów. Ale to już tak bardzo subiektywnie z mojej strony.

Pozdrawiam
    Basia

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów