Close

Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 121

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Czy ktoś jest w stanie doradzić mi jakich perfum szukać tak żeby pachniały też tak dobrze jak Revelation ale były bardziej intensywne, bardziej stanowcze?
    intetnywne: guerlain - l'instsnt pur home, jean paul gaultier - le male. Oba bardzo męskie i charatkterystyczne
    D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700

Domyślnie

Zegna - tylko i wyłącznie.
    Aczkolwiek takie zapytania na temat zapachu i pomocy w wyborze uważam za bezsensowne. Bo każdy zapach na każdym będzie pachniał inaczej

Domyślnie

Przydałyby się w tym temacie wypowiedzi płci pięknej. ale tak jak Stock wspomniał, na jednym będzie super, a na innym będzie śmierdzieć. Samemu trzeba popróbować. Trochę podróżuje zawodowo i czasami wpadam na duty free, jak dotąd tylko Opium dla mnie się liczy. Chyba konserwa jestem

Domyślnie

AMOR cacharel
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Dior Homme Sport
    Allure Homme Sport
    YSL l'homme
    Nikon Fx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Zegna - tylko i wyłącznie.
    Aczkolwiek takie zapytania na temat zapachu i pomocy w wyborze uważam za bezsensowne. Bo każdy zapach na każdym będzie pachniał inaczej

Tu nie o to chodzi. Chodzi bardziej o naprowadzenie na co MOŻNA celować przy wyborze perfum a nie szukanie tego jedynego zapachu. To że pójde do perfumerii i w pół godziny odpadnie mi nos od nieumiejętnej prezentacji hostessy czy sprzedawczyni też nie rozwiązuje sprawy. A tak mamy chociaż trochę zacieśnione pole do poszukiwań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MadOnion Zobacz posta
    Allure Homme Sport

Mialem to
    zapach bardzo fajny mega orzeźwiający i świeży[...]. Gdy tego uzywalem mowiono mi ze pachne cytrynami - i chyba cos w tym jest.

Nawiasem mowiac - mialem kiedys czerwonego Lacoste - podobal sie, był bardzo ostry, wrecz nachalny ale mial cos w sobie, jedyny minus - zapach szybko sie ulatnial.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-09-2011 o 23:05 Powód: no!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    Ktoś powiedział (nie pamiętam, czy nie kobieta) mniej więcej tak, że : mężczyzna ma pachnieć stajnią, wiatrem i whiskey.
    Być może w Twoich czasach tak było...
    Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    Nie wiem czy ta mieszanka przyciąga "pussy" ale zdaje się że na Kobiety ( duża litera umyślnie) działa.
    Mieszanka ma działać na preferowane kobiety. W gruncie rzeczy wszystkie są do siebie podobne. Ja bym nie nazwał Kobietą tej, która poleci na zapach

A już na poważnie - bo to w górze to lekki żarcik - używam Paco Rabanne XS. Dosyć klasyczny, świeży zapach. Mam też jakieś dwie wody adidas, tak na odmianę.
    Pewnie w wolnocłówce będziesz kupował, nie mają zbyt wielkiego wyboru, różnie jest z jakością.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Toć napisał - "pussy".
    ...czyli za mundurem panny sznurem

Polecam Encre Noir - La Lique , niezwykle oryginalny oraz absolutny No 1. wsrod nietuzinkowych zapachow: Terre D'Hermes a takze Life Essence - Fendi ( bialy kruk ). Pozdro

Domyślnie

Ja również polecam Paco Rabanne, ale 1 Million

Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów