Close

Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 121
    Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Tanio nie bedzie, ale gwarantuje, ze wiele kobiet (nawet zupelnie obcych ) bedzie sie pytac jakiej wody uzywasz - Terre d'Hermès. Od kilku lat uwielbiam ten zapach, moja zona tez http://germany.hermes.com/parfums/fu...mes-12262.html O widze, ze sie spoznilem, ale to nic sprobuj kiedys koniecznie Hermesa. Jesli wybrales Egoiste, Hermes bedzie Ci sie podobal, sam go kiedys uzywalem (Egoiste).
    Ostatnio edytowane przez Photoartbox ; 15-09-2011 o 14:43

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta
    Tanio nie bedzie, ale gwarantuje, ze wiele kobiet (nawet zupelnie obcych ) bedzie sie pytac jakiej wody uzywasz - Terre d'Hermès. Od kilku lat uwielbiam ten zapach, moja zona tez http://germany.hermes.com/parfums/fu...mes-12262.html O widze, ze sie spoznilem, ale to nic sprobuj kiedys koniecznie Hermesa. Jesli wybrales Egoiste, Hermes bedzie Ci sie podobal, sam go kiedys uzywalem (Egoiste).
    Dzieki za cynka, moze se kupie tego hermesa za jakis czas

Domyślnie

To ja się podczepię pod temat.

Poszukuje mocnych perfum. Wcześniej używałem Pierre Cardin Revelation, ale powiedzmy ze są za lekkie jak dla mnie.

Czy ktoś jest w stanie doradzić mi jakich perfum szukać tak żeby pachniały też tak dobrze jak Revelation ale były bardziej intensywne, bardziej stanowcze?

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta

Poszukuje mocnych perfum. Wcześniej używałem Pierre Cardin Revelation, ale powiedzmy ze są za lekkie jak dla mnie.

Czy ktoś jest w stanie doradzić mi jakich perfum szukać tak żeby pachniały też tak dobrze jak Revelation ale były bardziej intensywne, bardziej stanowcze?
    Z tych, ktore uzywam zdecydowanie najbardziej stanowcze sa Givenchy Gentleman. Wachnij sobie gdzies, ale koniecznie nie tylko z butelki, ale poswiec sie i przetestuj je na sobie (pochodz w nich caly dzien/wieczor). http://www.parfumsgivenchy.com/fragr..._175_1071.html

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta

L"Artisan Parfumeur zapach Passage d"Enfer (czytaj Bramy piekieł)......... boskie............. szyprowo skurzane nuty, lub
    LUBIN zapach Idole de lubin, w podobnej nucie, lecz baaaaardzo intensywny, .......... ewentualnie mój ulubiony
    M.Micallef zapach Gaiac to z kolei nuta drzewna

Są to niszowe zapachy ,niestety niedostępne w sephorach i douglasach, ale naprawdę warte znalezienia

jeszcze przyszedł mi do głowy Frapin
    Ostatnio edytowane przez -bob- ; 15-09-2011 o 18:12

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta

wiem o czym mówisz, bo w Hermesa również ubieram się na co dzień............ Panie lubię się wwąchiwać w ten zapach
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-09-2011 o 18:15 Powód: pis. ("na codzień")

Domyślnie

Z lekkich
    - Jil Sander SANDER
    - Ermenegildo Zegna Z
    - BOSS Elements Aqua
    - Lacoste L 12.12 (białe, zielone lub niebieskie - 3 intensywności zapachów)

Z cięższych
    - Dolce & Gabbana One
    - Giorgio Armani He
    - Marc Jacobs Bang

Domyślnie

A ja tak sobie myślę, że rozmawiać o zapachach to mniej więcej tak, jak tańczyć na temat architektury.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Czy ja wiem? W takim razie rozmawianie o zdjęciach, kulinariach, czy muzyce można by porównać do tańczenia na temat architektury.

Domyślnie

Kurczę ja się starzeje już bardzo szybko... Znam dokładnie preferencje ludzi w moim wieku (akademiki itp bla bla bla) i młodzież woli lekkie, zwiewne słodkie zapachy. Ja jestem z tych którzy lubią ciężkie, mocne ale nie mdłe zapachy. Jak jeszcze są ostre to jest już mega. Cóż poradzić, jestem wielki facet i nawet nie przystoi mi pachnieć jakimś lalusiowatym zapachem...

Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów