"Duzo" to tyle na ile obudowa pozwala, czyli 2-3 w ogromnej wiekszosci przypadkowJa przewaznie wkladam 92mm na wlocie z przodu (jesli HDD da sie tym jeszcze chlodzic, tym lepiej) plus jak najwiekszy na tyl, jesli wejdzie 120 to 120. Uzywam wolnoobrotowych wiatrakow AAC z Allegro.
Kiedys, uzywalem Asusa, zrazilem sie do nich i od mniej wiecej czterech lat uzywam wylacznie Gigabyte. Wiem ze ludzie narzekaja na nich czasem, ja przed zakupem jakiegos nieznanego mi modelu ide na www.newegg.com i czytam opinie, szukajac wad. I wiem ze sa plyty Gigabyte ktore sa szmelcowate, jednakze po swiadomym wyborze ich plyt, na kilkadziesiat mialem jeden problem, ostatnio zreszta. Ale prawda tez jest ze jak znajde dobra plyte to robie jak najdluzej sie da na tej samej, nie zmieniam na lewo i prawo dla zabawyASrocka nie znam, ale jako ze nie zrazilem sie jeszcze Gigabyte, nie zamierzam zmieniac na razie
Co do chlodzenia procka, oczywiscie ze BOXowy nie jest idealnym rozwiazaniem, ale jako ze wiekszosc ludzi przychodzacych do mnie o zlozenie jest na budzecie, w wiekszosci stosuje to rozwiazanie jako ze jest dobre i darmowe. Nie mam obsesji co do "bezszelestnosci" kompa, przy wszystkich wiatrakach bedacych wolnoobrotowymi, ten jest jedynym slyszalnym, ale trzeba sie naprawde wsluchacMoj prywatny komp ma 150mm, 2 x 120mm, 92mm i 2 x 80mm i szumi sobie delikatnie, obok stojac, co nawet lubie
![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami