Szukaj
Napisałem skargę do Fotojocker z żądaniem wydania aparatu. Ta cena była niższa od obecnej o ok 25 % Czyli typowa promocja bez VAT. Napisałem również do Rzecznika Praw Konsumenckich. Wezwali mnie tel. do odbioru aparatu straciłem 2 godziny w korkach a miły Pan mi mówi , że jednak rozmyślili się bo za tanio wystawili go w sklepie internetowym i nie wydadzą zakupionego aparatu.
Teraz to po ptokach... od razu trzeba było cisnąć.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A to psikus
D90, S 17-50/2.8 EX DC HSM OS, N18-105VR, Nissin Di622N, Benro A-350EX+HD-18, szpej
ja bym im nie odpuscil. Mi tez cos kręcili przy jedynym D90 w sklepie bo byl zaskakująco tani. Ale sprzedali. Jesli złozyles zamówienie to nie powinienes im odpuscic
A7R II/ D90+18-55VR + Sigma 70-300+Tokina 28 mm 2.8 + pierścienie
Czytając twoje wypowiedzi, dochodzę do wniosku, że masz chyba jakieś problemy.
Jak ktoś chce może sobie akumulatory sprowadzać z księżyca po 2 mln. I strzelić sobie naklejkę NIKON na czole.
Ja nie mam zamiaru płacić haraczu Nikonowi.
Za cenę jednego akumulatora oryginalnego (jak w ogóle tak można nazwać Chińską produkcję) mam trzy, które działają tak samo. I już mam sposób jak zmusić puszkę, aby pracowała z tymi akumulatorami pojedynczo.
I koniec tematu, bynajmniej z tobą.
D5100 (Okrojony do swojej ceny (nie wartości)) +Grip + N18-105 +N35/1.8G
Polikon, życzę Ci (jak widzisz zwracam się do Ciebie z szacunkiem) tylko aby owe akumulatory nie zmusiły Ciebie oraz Twojej puszki do wizyty w serwisie...
ps. To w jakim kraju cokolwiek jest produkowane nie ma najmniejszego wpływu na to, czy dana rzecz jest oryginalna, czy podrobiona. Ja mogę mieć oryginał made in chrl, a Ty podróbę made in germany![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A to psikus
Test D5100 na optycznych:
http://www.optyczne.pl/155.1-Test_ap...st%C4%99p.html
Ciekawe czy naprawdę RAWy lepsze od D7000. Ma ktoś porównanie?
D7200+D90+N10-24+N18-105VR+N70-300VR+S17-50+S50-150+N35+N85+N105+J135+T200, SB800 i parę drobiazgów
Skontaktuj się z nami