Close

Strona 48 z 104 PierwszyPierwszy ... 3846474849505898 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 1040

Wątek: D5100

Oszczędny w słowach Awatar bamicz
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez digit Zobacz posta
    Ale też napisali: W uzasadnionych przypadkach Sklep zastrzega sobie możliwość odmowy realizacji zamówienia..... no cóz zastanawiam się nad złożeniem sprawy do rzecznika praw konsumenckich. A co zobaczymy
    w sumie nie wszystko w fotojoker było w jednej cenie więc potencjalny nabywca mógł widzieć w tej cenie sklepowej zamierzoną promocję - i tej wersji bym się trzymał.
    D90, S 17-50/2.8 EX DC HSM OS, N18-105VR, Nissin Di622N, Benro A-350EX+HD-18, szpej

Domyślnie

Napisałem skargę do Fotojocker z żądaniem wydania aparatu. Ta cena była niższa od obecnej o ok 25 % Czyli typowa promocja bez VAT. Napisałem również do Rzecznika Praw Konsumenckich. Wezwali mnie tel. do odbioru aparatu straciłem 2 godziny w korkach a miły Pan mi mówi , że jednak rozmyślili się bo za tanio wystawili go w sklepie internetowym i nie wydadzą zakupionego aparatu.

Domyślnie

Teraz to po ptokach... od razu trzeba było cisnąć.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
    A to psikus

Oszczędny w słowach Awatar bamicz
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boa Zobacz posta
    Teraz to po ptokach... od razu trzeba było cisnąć.
    Nie do końca, umowa kupna-sprzedaży została zawarta, a można to traktować jako promocje (np. bez VAT) - ewidentny byk to cena np. 1zł lub 245,50 zamiast 2454 itp. Ja bym się upierał do wydania towaru.
    D90, S 17-50/2.8 EX DC HSM OS, N18-105VR, Nissin Di622N, Benro A-350EX+HD-18, szpej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez digit Zobacz posta
    Napisałem skargę do Fotojocker z żądaniem wydania aparatu. Ta cena była niższa od obecnej o ok 25 % Czyli typowa promocja bez VAT. Napisałem również do Rzecznika Praw Konsumenckich. Wezwali mnie tel. do odbioru aparatu straciłem 2 godziny w korkach a miły Pan mi mówi , że jednak rozmyślili się bo za tanio wystawili go w sklepie internetowym i nie wydadzą zakupionego aparatu.
    a jak ja jeżdżę i pytam co tak drogo u nich w porównaniu z netem to mi k^%$# mówią że to zupełnie inna "część" firmy...wątpię że coś wskórasz, ale może ktoś się chwile zastanowi

Domyślnie

ja bym im nie odpuscil. Mi tez cos kręcili przy jedynym D90 w sklepie bo byl zaskakująco tani. Ale sprzedali. Jesli złozyles zamówienie to nie powinienes im odpuscic
    A7R II/ D90+18-55VR + Sigma 70-300+Tokina 28 mm 2.8 + pierścienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boa Zobacz posta
    No proszę
    Ładnie tylko poinformuj wszystkich jakiej firmy masz ten badziew, co by nikt nie wdepnął jak Ty

ps. 70zł, czy jak ostatnio 70f
    Czytając twoje wypowiedzi, dochodzę do wniosku, że masz chyba jakieś problemy.
    Jak ktoś chce może sobie akumulatory sprowadzać z księżyca po 2 mln. I strzelić sobie naklejkę NIKON na czole.
    Ja nie mam zamiaru płacić haraczu Nikonowi.
    Za cenę jednego akumulatora oryginalnego (jak w ogóle tak można nazwać Chińską produkcję) mam trzy, które działają tak samo. I już mam sposób jak zmusić puszkę, aby pracowała z tymi akumulatorami pojedynczo.
    I koniec tematu, bynajmniej z tobą.
    D5100 (Okrojony do swojej ceny (nie wartości)) +Grip + N18-105 +N35/1.8G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polikon Zobacz posta
    Ktoś piszę z pytaniem o markę wadliwego zamiennika, a ty najeżdżasz na niego. Bez sensu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polikon Zobacz posta
    Jak ktoś chce może sobie akumulatory sprowadzać z księżyca po 2 mln. I strzelić sobie naklejkę NIKON na czole.
    Ja nie mam zamiaru płacić haraczu Nikonowi.
    Za cenę jednego akumulatora oryginalnego (jak w ogóle tak można nazwać Chińską produkcję) mam trzy, które działają tak samo. I już mam sposób jak zmusić puszkę, aby pracowała z tymi akumulatorami pojedynczo.
    I koniec tematu, bynajmniej z tobą.
    Polikon, życzę Ci (jak widzisz zwracam się do Ciebie z szacunkiem) tylko aby owe akumulatory nie zmusiły Ciebie oraz Twojej puszki do wizyty w serwisie...

ps. To w jakim kraju cokolwiek jest produkowane nie ma najmniejszego wpływu na to, czy dana rzecz jest oryginalna, czy podrobiona. Ja mogę mieć oryginał made in chrl, a Ty podróbę made in germany
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
    A to psikus

Domyślnie

Test D5100 na optycznych:
    http://www.optyczne.pl/155.1-Test_ap...st%C4%99p.html
    Ciekawe czy naprawdę RAWy lepsze od D7000. Ma ktoś porównanie?
    D7200+D90+N10-24+N18-105VR+N70-300VR+S17-50+S50-150+N35+N85+N105+J135+T200, SB800 i parę drobiazgów

Strona 48 z 104 PierwszyPierwszy ... 3846474849505898 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów