Close

Strona 10 z 30 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 300

Wątek: NBA Playoffs

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    slabiutki ten nasz MVP, oj slabiutki
    airball, 8-27 FG , 7 TO...
    wieki temu byki przegrywaly seryjnie z pistons, teraz beda z heat
    Racja. Ale:
    - Heat wygrali mecz po dogrywce, przy tragicznej grze Rose
    - Heat mają chyba nieco starszych i doświadczonych, ale z wysokimi kontraktami
    - Bulls są jeszcze w stanie zbudować drużynę, kogoś kupić, nabyć doświadczenia, wyjść na wyższy poziom

Gdyby nie tragiczna gra MVP to by dogrywki nie było i wszystko zaczęło by się od nowa. Heat to rewelacyjna drużyna, ale nie sądzę żeby w następnych latach byki seryjnie przegrywały z nimi.

Domyślnie

slabiutki ten nasz MVP, oj slabiutki
    airball, 8-27 FG , 7 TO...
    wieki temu byki przegrywaly seryjnie z pistons, teraz beda z heat
    A jednego bereta od LBJa dostał, że normalnie idzie się zapaść pod ziemię.

Domyślnie

Jakiś niedosyt mam, niby trener taki dobry (bo faktycznie świetny sezon miał), a na ostatnią akcję rozpisał dwie proste zasłony i izolację Rose'a...
    Szkoda. Teraz pozostaje mi hejtować w milczeniu, skoro finał taki a nie inny

A, jeszcze odnośnie zakupów dla Bulls. Okazja już minęła. Od tego było zeszłoroczne Free-Agent-Madness w wakacje. Wywalili kupę kasy (i zapchali budżet na kilka lat) na niebroniącego i niepewnego Boozera. W tym roku już tak bananowo nie będzie i rynek wolnych agentów będzie dużo cieńszy, a po takich playoffach na trade "Boozer na kogokolwiek na poziomie prawie allstar" raczej nie ma co liczyć.
    Najbliższy przystanek to 2012 i The Decision dużego pana z Orlando.
    Ostatnio edytowane przez tml ; 25-05-2011 o 09:06
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

Porownajcie heat z poczatku sezonu z tym co graja teraz
    A za rok moze byc tylko lepiej
    Dodatkowo znajac Pata uda mu sie pewnie pozyskac kogos wartosciowego

Dla mnie niesamowita jest przemiana lebrona
    Od shootera do prawdziwego przywodcy
    Ostatnio tak gral tylko Magic wieki temu
    Kapitalne asysty, walka na deskach a gdy trzeba sam wygrywa koncowki

Rose nabierze doswiadczenia i bedzie lepszy
    Ale boozer czy noah tez? Watpie

Tak czy inaczej lebron vs genialny nowitzki
    Szykujmy sie na pojedynki ktore zapisza sie mocno w historii
    Road to Manila

Domyślnie

Dokładnie! I co najlepsze to faworyta ja w tych pojedynkach nie widzę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tml Zobacz posta
    A, jeszcze odnośnie zakupów dla Bulls. Okazja już minęła. Od tego było zeszłoroczne Free-Agent-Madness w wakacje. Wywalili kupę kasy (i zapchali budżet na kilka lat) na niebroniącego i niepewnego Boozera. W tym roku już tak bananowo nie będzie i rynek wolnych agentów będzie dużo cieńszy, a po takich playoffach na trade "Boozer na kogokolwiek na poziomie prawie allstar" raczej nie ma co liczyć.
    Najbliższy przystanek to 2012 i The Decision dużego pana z Orlando.
    Nie o to mi chodziło. Nie problem w tym, żeby kupić jakiegoś allstara. Trzeba konsekwentnie budować drużynę wokół Rose'a. Szukać zawodników jak Pippen, Grant - młodych i perspektywicznych.

Dodatkowo znajac Pata uda mu sie pewnie pozyskac kogos wartosciowego
    Jest szansa, że do dobrego zespołu będą chcieli dołączać za mniejszą kasę spragnieni sukcesów sportowych gracze.

Rose nabierze doswiadczenia i bedzie lepszy
    Ale boozer czy noah tez? Watpie
    Boozer to leń, zdziwili mnie w Bullsach tym transferem.

Nie sądzę. Miami się przejedzie po Dallas.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Nie o to mi chodziło. Nie problem w tym, żeby kupić jakiegoś allstara. Trzeba konsekwentnie budować drużynę wokół Rose'a. Szukać zawodników jak Pippen, Grant - młodych i perspektywicznych.
    jedyne co mi przychodzi na myśl to budowanie wokół Rose'a dużyny w OKC bez Westbrooka - tam jest młodośc i perspektywy
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

ja tam nie wierzę w to co widzę... nigdy nie sądziłem, że zdaży się taki dzień, że będę podziwiał Nowitzkiego... zawsze był dla mnie sztywniackim jedzącym wurst i popijającym piwo niemcem... ale kurcze, jego rzut, pewność siebie i umiejętności weszły na poziom, który jest zarezerwowany dla graczy z absolutnie najwyższej półki, to już nie jest gracz, który nawet jak zostanie MVP to wiemy, że i tak przegra... dla mnie on już w tym roku wygrał... absolutny szacun i rispekt i tyle...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tml Zobacz posta
    jedyne co mi przychodzi na myśl to budowanie wokół Rose'a dużyny w OKC bez Westbrooka - tam jest młodośc i perspektywy
    Każda drużyna ma swój cykl. Miami są w środku. Zrobili transfery graczy, którzy gotowi są na walkę o wszystko. Bullsi są gdzieś na początku drogi, zbierają doświadczenia.

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    ja tam nie wierzę w to co widzę... nigdy nie sądziłem, że zdaży się taki dzień, że będę podziwiał Nowitzkiego... zawsze był dla mnie sztywniackim jedzącym wurst i popijającym piwo niemcem... ale kurcze, jego rzut, pewność siebie i umiejętności weszły na poziom, który jest zarezerwowany dla graczy z absolutnie najwyższej półki, to już nie jest gracz, który nawet jak zostanie MVP to wiemy, że i tak przegra... dla mnie on już w tym roku wygrał... absolutny szacun i rispekt i tyle...
    No, miło popatrzeć na to, co wyprawia teraz.
    Pełen rispekt to będzie jak sobie poradzi z LBJ.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    No, miło popatrzeć na to, co wyprawia teraz.
    Pełen rispekt to będzie jak sobie poradzi z LBJ.
    no jak by się to stało to full rispekt będzie ale tak czy siak, to już jest gracz, dla którego kolejne mecze finału konferencji są tylko i wyłącznie kawałkiem drogi do osiągnięcia celu... takie podejście ce****e tylko najwybitniejszych graczy...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Strona 10 z 30 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów