Niespodzianka w Indianapolis. Kurde.
Chicago bez Rose'a do końca. Kurde.
NY bez Shumperta tak samo. Kurde.
LeBron flopuje trzy razy w jednej kwarcie. K***a![]()
Szukaj
Niespodzianka w Indianapolis. Kurde.
Chicago bez Rose'a do końca. Kurde.
NY bez Shumperta tak samo. Kurde.
LeBron flopuje trzy razy w jednej kwarcie. K***a![]()
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Jed flop byl ale chyba nie uwazasz ze chandler postawil dobra zaslone
Ja wiem ostra walka itd ale koles od poczatku wyszedl z nastawieniem zeby zrobic rozpierduche
Ale obrona heat masakra
Zarowno zespolowo jak i to co robil lebron z carmelo
Road to Manila
W powtórce było widać, że minęła dobra chwila zanim bron zaczął machać rękami i upadł... cóż...
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
Nie mogę już czytać, wszyscy wszedzie kurde analizują ta powtórkę do znudzeniaNikt jakos nie chce przyznać, ze po prostu dzieki pracy zespołowej Heat ekipa Knicks w tym meczu nie istniała.
Clipps tez do przodu i wszystko idzie po mojej myśli![]()
...
Nigdzie nie piszę, że Knicks przegrali przez decyzje sędziów
Heat bronili bardzo dobrze, wyłączyli praktycznie Carmelo w ataku, to wystarczyło. Ale po co koleś, który jest ponoć najlepszy na świecie w te klocki, upada przy byle podmuchu wiatru? Tego nie kumam.
Kurde, Clippers w 4q nadrobili 20 punktów![]()
To taki Cristiano Ronaldo koszykówkiRzeczywiście, czasami zachowanie LJ jest żenujące...nie pamiętam, aby Jordan, Pippen (a przecież niejednokrotnie był taranowany przez Karla Malone) czy Kobe się tak zachowywali. Chce uchodzić za gwiazdę, ale wiele mu jeszcze brakuje (chociażby słynne "show", gdy przechodził do Miami - normalnie zrobił z tego wydarzenie na miarę lądowania na księżycu
).
Wracając do tematu - Clippersi powrócili z długiej podróży, a ktoś tu mówił o nich dzieciakiPozostałe spotkania bez zaskoczenia. Wychodzi na to, że Lakers zrobili dobry interes biorąc Sessions'a i Hilla. Może być ciekawie, gdyby finał był Miami-Lakers, choć wolałbym Bulls-Lakers...
A porażka Indiany to nie niespodzianka?![]()
Miałem na myśli spotkania z ostatniej nocy![]()
kurde, ależ im te kolana się rozpadają
Rose, Shumpert, teraz Smith...
mięczaki... na asfalcie nie grali !!
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Skontaktuj się z nami