Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Kapliczka

Domyślnie

Bardziej "pogańska" godzina dałaby lepszy efekt, a tak mocne kontrasty pozbawiają fotę uczuć.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Bardziej "pogańska" godzina dałaby lepszy efekt, a tak mocne kontrasty pozbawiają fotę uczuć.
    Dobrze prawi... Ta smuga kondensacyjna, tez deko zakluca klimat.

Domyślnie

Mimo wszystko jest pięknie.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Ladna edycja, pozdro

Talking

Zgadzam się, że zbyt kontrastowo. Temat i kadr świetny. Zdjęcia cz.b. mają swój nieprzemijający urok. Nie ukrywam, że jestem zachwycony kapliczką, takiej jeszcze nie mam. Zdjęcie teraz robione czy z archiwum?
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Zgadzam się, że zbyt kontrastowo. Temat i kadr świetny. Zdjęcia cz.b. mają swój nieprzemijający urok. Nie ukrywam, że jestem zachwycony kapliczką, takiej jeszcze nie mam. Zdjęcie teraz robione czy z archiwum?
    Dosyć świeży kadr z maja
    Dzięki za dobre słowo, w pełni świadomy niedoskonałości warunków nie mogłem się powstrzymać aby kilku kadrów tamtejszych kapliczek nie strzelić. Będąc prawie 500 km od domu trudno się wahać i zastanawiać czy za mocno świeci Ja u siebie nie mam takich pięknych kapliczek... więc wybór był prosty - trzeba mieć w kolekcji
    Jeżeli ktoś gustuje w takich obiektach chętnie pokażę jeszcze inną, jeszcze ładniejszą ale od razu uprzedzam warunki takie same ani wschód ani zachód, ani odrobiny mgiełki....
    Ostatnio edytowane przez jacekz40 ; 23-05-2011 o 14:50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Mimo wszystko jest pięknie.
    się podpiszę .

Talking

Ja gustuję w kapliczkach, tą świetnie skomponowałeś. Pokaż następne i jeśli możesz, to przybliż rejon tak abym mógł trafić. Możesz dać na PW aby nie zanudzać pozostałych.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Ja gustuję w kapliczkach, tą świetnie skomponowałeś. Pokaż następne i jeśli możesz, to przybliż rejon tak abym mógł trafić. Możesz dać na PW aby nie zanudzać pozostałych.
    Jest nas dwóch
    To jest ten sam wspólny plenerek co w wątkach jak niżej:
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=179929
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=180367

z Mariuszem i Jarkiem - tak na marginesie też z Łodzi jak Ty czyli roztocze, Lubelszczyzna. Polskie zagłębie chmielu i kapliczek przy drogach w polach, przy domach, stare i nowe, piękne i brzydkie
    Jest w czym wybierać.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów