kurde jak zasypiałem Boston wygrywał, jak wstałem zaczynała się pierwsza dogrywka u Gryźlich... I ani tu, ani tu nie było takiego wyniku jak chciałem :/
Szukaj
kurde jak zasypiałem Boston wygrywał, jak wstałem zaczynała się pierwsza dogrywka u Gryźlich... I ani tu, ani tu nie było takiego wyniku jak chciałem :/
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Ważna wygrana Miami, powinni zakończyć u siebie. Czy to zrobią -- zobaczymy.
Lebron znowu nie trafiał w decydujących akcjach meczu, czy on nie rozumie iż nie ma do tego szczęścia, umiejętości ??
Sądzę iż finał będzię Miami-Dallas, choć układ Boston-Dallas także nie byłby zły.
MIA dalej i OKC blizej finalu konferencji. W Bostonie niestety chyba zbyt mocno Ben-Gayem już w szatni jedzie. Sami weterani i to po mocnych przejsciach zdrowotnych nie pociągną wózka ławkersów. Trzeba chyba młodej krwi na ławkę, bo wielka 4 nadal potencjał do gry ma.
brawa dla LeBrona za genialna koncowke, dodatkowy plusik za slowa o Bostonie po meczu
rondo, pierce i garnet nie pogratulowali po meczu, zena
Road to Manila
Dobrze, że Allen został po gwizdku. Swoją drogą nie poznałem Lebrona w wywiadzie po meczu... Chociaż tyle. Ale mam nadzieję, że Chicago da radę![]()
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
JAk Boozer przypomni sobie jak geal w utah to szanse ocenial 50/50
Bo to co teraz robi to monstrualne nieporozumienie
Koles po dostaniu pilki myslu 5 sek do czego ona sluzy
Druga sprawa to zblazowana publicznosc w chicago
Patrzac na ubranych na bialo i zyjacych meczem fanow wiem ze to PO
Road to Manila
No i mamy CHI dalej i Boozera z lepszymi statsami. Kto w finale z pary CHI-MIA? Raczej MIA pomimo 3:0 w RS.
Jak Boozer się ogarnie i utrzyma dobry poziom to będzie Chi
ja myślę, że w Mia-Chi to ważniejszy będzie akurat Joakim Noah... no bo powiedzmy że pary Wade-Rose, LeBron - Deng, Bosh-Booz no to sobie odpowiadają... dobra dyspozycja zbiórkowo obronna Noaha może być kluczowa
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Skontaktuj się z nami