Close

Strona 7 z 30 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 300

Wątek: NBA Playoffs

Domyślnie

kurde jak zasypiałem Boston wygrywał, jak wstałem zaczynała się pierwsza dogrywka u Gryźlich... I ani tu, ani tu nie było takiego wyniku jak chciałem :/
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

Ważna wygrana Miami, powinni zakończyć u siebie. Czy to zrobią -- zobaczymy.
    Lebron znowu nie trafiał w decydujących akcjach meczu, czy on nie rozumie iż nie ma do tego szczęścia, umiejętości ??
    Sądzę iż finał będzię Miami-Dallas, choć układ Boston-Dallas także nie byłby zły.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cinki23 Zobacz posta
    Sądzę iż finał będzię Miami-Dallas
    Też mi się tak wydaje po tym co widziałem. IMO Dallas ten finał wygra.
    pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

MIA dalej i OKC blizej finalu konferencji. W Bostonie niestety chyba zbyt mocno Ben-Gayem już w szatni jedzie. Sami weterani i to po mocnych przejsciach zdrowotnych nie pociągną wózka ławkersów. Trzeba chyba młodej krwi na ławkę, bo wielka 4 nadal potencjał do gry ma.

Domyślnie

brawa dla LeBrona za genialna koncowke, dodatkowy plusik za slowa o Bostonie po meczu
    rondo, pierce i garnet nie pogratulowali po meczu, zena
    Road to Manila

Domyślnie

Dobrze, że Allen został po gwizdku. Swoją drogą nie poznałem Lebrona w wywiadzie po meczu... Chociaż tyle. Ale mam nadzieję, że Chicago da radę
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.

Domyślnie

JAk Boozer przypomni sobie jak geal w utah to szanse ocenial 50/50
    Bo to co teraz robi to monstrualne nieporozumienie
    Koles po dostaniu pilki myslu 5 sek do czego ona sluzy

Druga sprawa to zblazowana publicznosc w chicago
    Patrzac na ubranych na bialo i zyjacych meczem fanow wiem ze to PO
    Road to Manila

Domyślnie

No i mamy CHI dalej i Boozera z lepszymi statsami. Kto w finale z pary CHI-MIA? Raczej MIA pomimo 3:0 w RS.

Domyślnie

Jak Boozer się ogarnie i utrzyma dobry poziom to będzie Chi

Domyślnie

ja myślę, że w Mia-Chi to ważniejszy będzie akurat Joakim Noah... no bo powiedzmy że pary Wade-Rose, LeBron - Deng, Bosh-Booz no to sobie odpowiadają... dobra dyspozycja zbiórkowo obronna Noaha może być kluczowa
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Strona 7 z 30 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów