Close

Strona 11 z 20 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 199

Domyślnie

Ja kupowałem tu: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=120601635068 (gdyby link wygasł - user nazywa się mkstudio2012). Nie wiem, czy teraz jest najtańszy, bo nie śledziłem ale gdy ja kupowałem to biorąc pod uwagę darmową wysyłkę i ilość pozytywów, był w czołówce. Na paczkę czekałem trochę ponad tydzień.
    Nikon D300 | D5000 | N50 f/1.4 | N18-55 VR | S50-150 f/2.8II | YN 460-II | YN RF-602 | + sporo gadżetów

Domyślnie

Cena z ebay jest zachęcająca, ja tez uległem... ale 2 z 3 padły po 3 sesjach. Tą 3 boje sie do reki brać

kris84ttl
    Gość

Domyślnie

podejdzie taka lampka od canona do nikona (wyzwalanie tylko bezprzewodowe)?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris84ttl Zobacz posta
    podejdzie taka lampka od canona do nikona (wyzwalanie tylko bezprzewodowe)?
    jeśli chodzi o YN-460II to każda jest taka sama to ze na aucji pisza ze ta pod canona ta pod pentaksa a ta pod canona to niczym i tak sie one nie różnią :P

kris84ttl
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joker333 Zobacz posta
    jeśli chodzi o YN-460II to każda jest taka sama to ze na aucji pisza ze ta pod canona ta pod pentaksa a ta pod canona to niczym i tak sie one nie różnią :P
    tak myslalem ,ale dzieki za szybka odpowiedz

Domyślnie

Różnią się!
    Sama lampa sie niczym nie rozni ale dołaczony kabelek pozwalający uzywac zestaw jako pilota jest dedykowany.

Domyślnie

Kabelek do lampy? Lampa jako pilot? To chyba do RF...

Domyślnie

Jak to jest w końcu z jakością tych YN-460 II jest ktoś komu to nie padło, bo z lektury tego wątku nic optymistycznego nie wynika, potrzebują lampek wyzwalanych radiowo, i zastanawiam się czy brać jakieś stare używki canona lub nikona czy właśnie te chińczyki, cenowo wychodzi podobnie, ale może jednak stara lampa systemowa będzie lepszym wyjściem?
    Trzy puszki i kilka szkiełek - ot takie tam

Domyślnie

mi nie padło mam dość długo tyle że naprawdę mało używam Z tego co można wywnioskować (mogę się mylić) wyszła jakaś trefna seria ewentualnie zjechali z jakością w stosunku do wcześniejszych egzemplarzy. Ja swoja kupiłem dość dawno ( ma jeszcze stopke plastikową) jakoś wtedy nie słyszało się aż tyle o awariach tychże. Co do ceny to niestety ale systemowe coś typu starsza sabinka to cena dwa razy wyższa. Z drugiej strony podejrzewam że tych YN sprzedaje sie tak dużo, że te padnięte nie stanowia aż tak dużego procenta, a wiadomo jak jest jak komuś padnie lampa to od razu napisze na forum, jak komuś działa to błyska i niekoniecznie się z tym tu uzewnętrznia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robsonzbydzi Zobacz posta
    Jak to jest w końcu z jakością tych YN-460 II jest ktoś komu to nie padło, bo z lektury tego wątku nic optymistycznego nie wynika, potrzebują lampek wyzwalanych radiowo, i zastanawiam się czy brać jakieś stare używki canona lub nikona czy właśnie te chińczyki, cenowo wychodzi podobnie, ale może jednak stara lampa systemowa będzie lepszym wyjściem?
    Ja mam 460II juz ponad rok i blyskam nia b. duzo - jestem zadowolony - kumple sie najpierw smiali, ale teraz wszyscy kupili - lampki chodza po 120zl mysle, ze warto.
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Strona 11 z 20 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów