Close

Strona 13 z 20 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 199

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Kabelek do lampy? Lampa jako pilot? To chyba do RF...
    Zgadza się po...myliło mi się :]

Cytat Zamieszczone przez Galen Zobacz posta
    Tak jak napisał joker333, ludzie zazwyczaj wyrażają swoje opinie jak coś im się spierniczy i szukają ujścia frustracji na forach
    Hee dobre, chyba przesada
    Myślę, że warto po prostu o tym napomnieć, za takie pieniądze można zagrać na chybił-trafił

Domyślnie

Wracając troszkę do tematu kabelków. Czy jest taki którym można połączyć odbiornik RF602 z lampą SB-900 - tak abym jej nie musiał wsuwać na sanki?
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pimps Zobacz posta
    Wracając troszkę do tematu kabelków. Czy jest taki którym można połączyć odbiornik RF602 z lampą SB-900 - tak abym jej nie musiał wsuwać na sanki?

To chyba będzie ten kabelek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mario_b Zobacz posta
    To chyba będzie ten kabelek.
    Chyba tak - jak oglądam fotkę to by to było to - bardzo Ci dziękuję za pomoc.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Zauważyłem dziwne zachowanie lampy YN460-II. Po naciśnieciu przycisku ON/OFF właczona lampa wyłącza sie prawidłowo (wszytkie lampki gasną) i po chwili włącza sie sama. Muszę za każdym razem po zdjęciach wyciągać akumulatory. Ktos miał może taki przypadek ?
    Jeśli chodzi o samą pracę lampy tzn wyzwalanie oraz zmiana trybów i mocy wszystko jest OK.
    pozdrawiam,
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawlo85 Zobacz posta
    Osobiście odradzam zakupy przez ebay, ze względu właśnie na gwarancję, przez ostatnie pół roku trzykrotnie zamawiałem te lampy, łącznie cztery sztuki, na dzień dzisiejszy działają tylko dwie...
    ...

Niemniej jednak, jeśli wysyłka lampy do Chin kosztuje zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej 89zł,to się nie opłaca.
    Jakoś dziwne, bo właśnie wysłałem swoją lampkę za 31zł - przesyłka + koperta bąbelkowa.

Domyślnie

Ja nie wiem jak wam takie duże kwoty wychodzą. Wg cennika ekonomiczny polecony do 350g to 12,90zł.

Domyślnie

Po pierwsze skąd masz wagę poniżej 350g ?? Po drugie do chin musisz kupić priorytet - inaczej się nie da, no i za potwierdzenie odbioru też sobie coś tam liczą.

Pozdrawiam

Domyślnie

Proszę Was o pomoc.

Dzisiaj dostałem z Mega-Pixela swoją YN460-II. I niestety, czy z mej niewiedzy, czy też z powodu jej wady - nie mogę jej zdalnie wyzwolić. Próbowałem ustawiając wbudowaną lampkę na 1/128 oraz w TTLu, z kombinacjami trybów M, S1 i S2. Lampka była w odległości około 1 m.

Jakieś sugestie...?

Aha, z palnikiem jest chyba wszystko ok, bo przyciskiem Pilot wyzwalany jest błysk.
    Ostatnio edytowane przez Herr Mec ; 30-05-2011 o 19:06

Domyślnie

Rozumiem, że błyskałeś wewnątrz i w fotocele ?? Jak się ma sprawa z odpalaniem lampy ze stopki ??

Strona 13 z 20 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów