Close

Strona 10 z 20 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 199

Domyślnie

Zgadza sie, towar jest ten sam, ale jak juz pojawi sie problem/usterka, to jesli lampa zostala kupiona na ebay-u nie oplaca sie jej oddawac na gwarancje ze wzgledu na koszty wysylki do Chin. W przypadku lampy kupionej na Allegro kwestia odesłania do sprzedawcy. Jak pisalem wczesniej, nauczony usterka moich dwoch lamp, wiecej bym na ebay-u nie zamowil.

Domyślnie

Mam dwie 460, a raczej miałem. Jedna po upadku przestała działać, co nie zmienia faktu, że za taką kasę było warto. Co do gwarancji sam jestem ciekaw jak to wygląda, napiszcie jakby ktoś miał z tym do czynienia - po doniesieniach o lampie z automatyką może się okazać że Yonguo będzie ciekawą (ale już nie tak tanią jak 460) alternatywą dla lamp systemowych

Domyślnie

Moja 460 II zaczęła się wczoraj palić, poszedł z niej strasznie śmierdzący dym, wycialglem baterie ale już było za późno, wysłać jej nie zamierzam bo była kupiona w HK wiec koszty wysyłki porównywalne z cena nowej lampy, a po rozebraniu zauważyłem ze się taka cewka spaliła, a wiec będzie na części (obudowa,palnik itd).Ale ok 1,5 roku chodziła super. Nowa już zmówiona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamskiteam Zobacz posta
    Moja 460 II zaczęła się wczoraj palić, poszedł z niej strasznie śmierdzący dym, wycialglem baterie ale już było za późno, wysłać jej nie zamierzam bo była kupiona w HK wiec koszty wysyłki porównywalne z cena nowej lampy, a po rozebraniu zauważyłem ze się taka cewka spaliła, a wiec będzie na części (obudowa,palnik itd).Ale ok 1,5 roku chodziła super. Nowa już zmówiona
    powiesz mi jak otworzyles ta obudowe?

Domyślnie

Jak patrzysz od spodu masz 4 małe śrubki na śrubokręt krzyżak. Jak przekręcisz górna cześć lampy masz 2 zatrzaski plastikowe które wpychasz do środka i równocześnie 2 części lampy próbujesz rozewrzeć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamskiteam Zobacz posta
    Jak patrzysz od spodu masz 4 małe śrubki na śrubokręt krzyżak. Jak przekręcisz górna cześć lampy masz 2 zatrzaski plastikowe które wpychasz do środka i równocześnie 2 części lampy próbujesz rozewrzeć.
    dzieki

rozkrecilem wszystko i teraz gapie sie na to jak cielak, lampa mi spadla na glebe i od tego czasu nie chce sie wlaczyc, palnik wyglada ok, kabelki sie nie odlutowaly a dzialac nie chce

Domyślnie

Najprawdopodobniej nie masz gdzieś styku, sprawdź okolice schowka na baterie, jak masz jakiś miernik to sprawdź czy napięcie dochodzi

Domyślnie

Mógłby mi ktoś polecić ( najlepiej link ) do sprawdzonego, oraz możliwie jak najtańszego sprzedawcy tych lampek ?? Chodzi mi o ebay, nie polskich sprzedawców

Domyślnie

Wiem, że to oficjalny sklep producenta - ale chodzilo mi o jakiś tańszych Na innych aukcjach ceny są niższe o 20 %

Strona 10 z 20 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów