Szukaj
dlatego pisałem w tej kolejności
a dziś trzymamy kciuki za Portland
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Nooo Portland zmontowało naprawdę fajną ekipę. Bardzo lubię G. Wallace, bo to naprawdę zawodnik i do obrony i do ataku... bardzo się tam przyda, zwłaszcza po przepracowaniu całego okresu letniego z ekipą... no i LaMarcus Aldridge też bestiaPowinni wymienić Andre Millera na jakiegoś rozgrywającego który będzie więcej pchał piłkę do przodu nakręcając tempo, bo Andre jest inteligentny i naprawdę dobry ale strasznie zwalnia tempo...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
dziś rano wiadomo chyba, ze juz po knicksach :/
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
A jakby Oden był zdrowy... to dopiero zwierz. Miller to idealny kandydat na rezerwowego, który może coś pozmieniać gdy nie idzie.
No szkoda, trafili na strasznych cwaniaków
Na zachodzie są też dwie inne ciekawe ekipy: Memphis i Oklahoma. Ciekawie grają.
widze ze nie tylko ja czekam na blazermanie![]()
Road to Manila
blazermania dziś była
od -20 do +2![]()
przyznam ze jak peja rzucil i zrobilo sie -23 to wylaczylem
a dzis rano pierwsze co to widze na nba.com uniesiona w triumfie reke Roya
Road to Manila
kurde straszna szkoda, że kolana Roya zaprzyjaźniły się z kolanami Odena... no ale cieszę się, że Atlanta narazie pokazuje jak słabym trenerem jest S. Van Gundy... kiedy ciągle pokazywali Orlando jak grał tam nasz Marcin to strasznie mnie wkurzały decyzje Stana, on nie jest trenerem który może gdziekolwiek wygrać mistrzostwo...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Skontaktuj się z nami