Dzisiejszy update: Indiana już na wakacjach, Orlando się obroniło (i oddaliło wizję Dwighta szukającego nowego klubu), Lakersi grają dalej. Niedużo emocji dziś.
Ale wieczorem arcyciekawe spotkanie Memphis - Spurs. Czyżby sensacja?
Szukaj
Dzisiejszy update: Indiana już na wakacjach, Orlando się obroniło (i oddaliło wizję Dwighta szukającego nowego klubu), Lakersi grają dalej. Niedużo emocji dziś.
Ale wieczorem arcyciekawe spotkanie Memphis - Spurs. Czyżby sensacja?
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
wiem, że trzeci post pod rząd źle wygląda, ale jak można pozwolić doprowadzić do remisu mając 3 punkty przewagi i 1.7sek do końca meczu? San Antonio gra dalej...
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
hehe wczoraj grałem sobie w nba2K11 no i wyprowadziłem swój team na 2,5s do końca trójką na 2 pkt do przodu, no i też przegrałem przez głupią trójkę... więc jak widać da się wszystko![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Niestety Portland nie mieli pomysłu na końcówkę z Dallas.
No i Orlando odpadło![]()
szkoda Blazersów, ale za to Stan, Otis i spółka za burtą. Polecą głowy w Orlando!![]()
ta boss już powiedział, że ani Stan ani Otis nie poleci... ale jak tak dalej pójdzie to się Dwight w końcu przestanie uśmiechać...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Jak Roy i Oden w przyszlym sezonie zapomna co to kontuzje...
Eh rozmarzylem sie
A zeby zejsc na ziemie to dzis rum do reki i od 3 w nocy - go zach!
Ostatnio edytowane przez ranbir kapoor ; 29-04-2011 o 10:39
Road to Manila
Czyli Orlando dalej trzyma się planu grania Howardem i Jameerem 'znam 5 zagrywek: 4x ze sobą i raz z Dwightem' Nelsonem
Super. Tak długo jak trenerem będzie SVG, pierwszym pointguardem Nelson, a manago Otis, ta drużyna nie ma szans na nic więcej niż pierwsza runda. Na wzmocnienia nie ma opcji bo mają zapchane ponad 70mln $$ na przyszły sezon.
A Portland taka paka: Miller, Roy, Batum, Aldrigde, Oden. Ahhh....![]()
moje obserwacje...
Skontaktuj się z nami