Close

Strona 18 z 19 PierwszyPierwszy ... 816171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 187

Domyślnie

Świetne zdjęcia i klimat targów ....
    szkoda, że nie byłem, czy ktoś znalazł jakieś linki z obszerniejszą galerią?
    chętnie bym obejrzał, na pewno takich jak ja jest sporo
    pozdrawiam szczęśliwców, którzy tam byli ...

Domyślnie

szukam grupy kolegów z Poznania, którzy w trakcie czekania do serwisu Nikona zrobili zdjęcia mojej koleżance jak walczyła o kubek Nikon i "leżała" podłodze aby tylko wygrać, dzięki za doping!!! czekam na info.
    Absurdem jest dzielić ludzi na dobrych i złych. Ludzie są albo czarujący, albo nudni.

Oscar Wilde

Andy18
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panoramix Zobacz posta
    (...)
    Generalnie złapać jakiś bardziej sensowny kadr w takim tłumie z "przepychaczami", "zasłaniaczami", "w kadr wchodzączami" i innymi d... to tragedia. O fotkę z zarejestrowanym błyskiem/błyskami z wszędobylskich, ale głupio poustawianych lamp innych odwiedzających targi, było za to nietrudno.
    Szczytem bezczelności był wpychający się do przodu, a potem stojący jak słup, zasłaniając wszystko wszystkim, ze swoim kompakcikiem - PowerShotem 520... pewien "kapelusznik". A może tylko ja miałem takiego pecha do niego?
    (...)
    Witam to byłem ja. Sorry za zasłanianie, ładnie po mnie pojechałeś, jak się ma apracik kompakcik to trzeba podejść bliżej by coś zobaczyć. Ale rozumiem, wiem jak to jest gdy ktoś wchodzi w obiektyw, mam nadzieję że jednak jakieś zdjęcia się udały i nie zepsułem wszystkich.

Domyślnie

coś... z targów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy18 Zobacz posta
    Witam to byłem ja. Sorry za zasłanianie, ładnie po mnie pojechałeś, jak się ma apracik kompakcik to trzeba podejść bliżej by coś zobaczyć. Ale rozumiem, wiem jak to jest gdy ktoś wchodzi w obiektyw, mam nadzieję że jednak jakieś zdjęcia się udały i nie zepsułem wszystkich.
    Nie chodzi o to jaki kto ma sprzęt, ale o zachowanie. Wiadomo, że event, że tłum i że każdy chciałby coś pstryknąć. Z całym szacunkiem do Ciebie i Twojego sprzętu... jak już znajdziesz sobie miejsce, to upewnij się, że nikomu nie zasłaniasz, zdejmij nakrycie głowy (nie z szacunku, tylko by dać pole nad głową innym), łokcie blisko tułowia (kompakt nie jest aż taki ciężki by stabilizować się szeroko...), kucnij lub pochyl się, jeśli to możliwe. Jeśli inni fotografowie stoją ciut dalej niż Ty - nie dziw się i nie ciesz że masz tak dużo miejsca. Nie wpychaj się pomiędzy nich a modela (być może mają obiektyw stałoogniskowy lub obiektyw z dużą odległością ostrzenia).
    No i witaj na forum, Andy - kompakciku-w-kapeluszu

Domyślnie

Zapraszam do mojej galerii . Jest tam trochę zdjęć modelek z targów

Pozdrawiam
    Czarek
    Czarekk
    Moja galeria
    Galeria

Domyślnie

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy "rzucili" się na modelki, zrobiło się trochę luźniej przy stoiskach
    D814 | 12-300/1.4-4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dandan Zobacz posta
    Bardzo dziękuję wszystkim, którzy "rzucili" się na modelki, zrobiło się trochę luźniej przy stoiskach
    ha ha...

Domyślnie

to mam jeszcze kloszarda

Strona 18 z 19 PierwszyPierwszy ... 816171819 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów