Szukaj
D90 + N18-105VR + N28-105Makro i stary F70
Pozdrawiam i Dobrego Światła Życzę - Andrzej
ciekawe czy będzie tak samo "super" jak w 2009...2010...
wpisz 🐒i foto ale nie taką małpę jak w zoo tylko taką jak w emajlu
ŚREDNI FORMAT jest tylko średni MIKRO CZTERY TRZECIE jest mikro KROP to wycinek całości PEŁNA KLATKA jest najlepsza bo jest pełna
Nikon będzie miał swoje stoisko. Będą wiosenne premiery, wszystkie szkła do testowania i promocyjne ceny potargowe do 35%.
Będą specjaliści z Postępu a szefostwo będzie odpowiadało na wszystkie pytania związane z serwisem.
Bezpłatne bonusy dla forumowiczów - należy podać tylko nick z forum.
Więcej możecie sobie dopisać sami![]()
a szkła 50'tki 1.4 będą rozdawać gratisowo podczas rozmów![]()
PF: Mercury Blog: visualview.pl
Jestem ciekaw jak Nikon zaprezentuję się na targach. Tak czy siak ja na pewno będę jak co roku![]()
podpis niezgodny z regulaminem forum
no i pewnie jak co roku Sony bedzie mialo najwieksze stoisko i te same chudziutenkie kociakowe modelki![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Z tego co się orientuje (plotka-info nie potwierdzone) to sony może nie być ze względu na budżet![]()
D700,D300S+SB-900+N50/1.8+N17-55/2.8
SI VIS PACEM PARA BELLUM
Jakoś nie chce mi sie w to wierzyć, a już w szczególności o braki budżetowe. Piątek i sobota to woda na ich młyn, a wcale bym się nie zdziwił jakby na stoisku pojawiła się Martyna W.
Też będę jak co roku, wbrew logice i zdrowemu rozsądkowi. A tak przy okazji to może małe spotkanie przy... kawie?
Skontaktuj się z nami