A mnie 3 i 1 - i rzeczywiście 3-ka się za bardzo nie przejmował, 1-ka do rany przyłóż![]()
Szukaj
A mnie 3 i 1 - i rzeczywiście 3-ka się za bardzo nie przejmował, 1-ka do rany przyłóż![]()
Nikon + słoiki
Fotografia ślubna Łódź
Zimna z Foto, w piątek wyglądała tak:
Nie widziałem jej w tym plastikowym worku jak u Ciebie. Zapewne mieli kilka pomysłów na stylizację.
Ostatnio edytowane przez panoramix ; 17-04-2011 o 00:46
Aaaaaa tak tak, no wiedziałem po wcześniejszych testach-w każdym razie nie było już sensu podpinać. Porównując 35 1.4 do 35 1.8 zdecydowanie lepiej radzi sobie to drugie. No chyba, że na targach Nikon miał jakąś kiepską sztukę 35 1.4, ale w to raczej nie wierzę -raczej wybrali do demonstrowania dobry egzemplarz.
Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/
nie wroze Panu z 3 , czyli serwisantowi wyrozniajacemu sie mlodym wiekiem w porownaniu do pozostalych bo chyba o tym mowa, dlugiej kariery w serwisie nikona po tych targach![]()
Pasja i praca
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Muszę przyznać że to były najbardziej ubogie targi od 4 lat jak na nich bywam. Ale fajnie wszystko załatwiłem, tylko Czornyja nie znalazłem![]()
wymacałem sprzęt... niestety do serwisu nie doczekałem... ale czyszczenie matrycy w tych warunkach jakos mnie nie przekonuje
Dziękuje koledze, którego nawet nie spytałem o imię, za udostępnienie swojego 85 1.4D do zdjęć prównawczych z 85 1.4G - może tu bywasz?
Skontaktuj się z nami