Myślę, że kolega rdcom też dobrze trafił![]()
Szukaj
Heh, no faktycznie może i jestem przewrażliwiony. Ale taki już jestem, wymagający. Płacę i oczekuje dobrego sprzętu.
Odbiór zamówionej lampy sie przedłuża, będę po nią jechał w czwartek albo w piątek.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Wiesz co, masz chyba rację. Od kilku lat obserwuję tendencję do wypuszczania coraz większego badziewia. Moja stara wieża Technicsa kupiona 15 lat temu bije jakością wykonania wszystkie dzisiejsze plastikowe szajsy. Nie ma już wież, są co najwyżej mini wieże. Tak, wiem, w dzisiejszych czasach nie ma juz magnetofonów, gramofony też odeszły do lamusa (chociaż winyl przechodzi drugą młodość). Dzisiaj wystarczy gniazdo USB i slot na karty SD. Więc wypaśne wieże pięciosegmentowe nie mają już racji bytu. A co mnie we współczesnym sprzęcie najbardziej irytuje, to wszechobecny czarny platik na wysoki połysk. Dotkniesz palcem - plama, wytrzesz miękką szmatką - rysy. Szmelc.
Ostatnio edytowane przez adolfik9501 ; 05-04-2011 o 19:14
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Właśnie wróciłem z Viborga z nową lampą. Ta jest bez zarzutu, niemal zero luzów. Zostawiam ja sobie.
Trudno powiedzieć czy dobry. W każdym razie najlepszy z wszystkich czterech, jakie miałem okazje oglądać.
Nawet zastanawiałem sie chwilę nad Nissinem 886, ale po przeczytaniu licznych komentarzy stwierdziłem, że nie ma sensu.
Skontaktuj się z nami