Close

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 87

Domyślnie

Myślę, że kolega rdcom też dobrze trafił

Domyślnie

Heh, no faktycznie może i jestem przewrażliwiony . Ale taki już jestem, wymagający. Płacę i oczekuje dobrego sprzętu.
    Odbiór zamówionej lampy sie przedłuża, będę po nią jechał w czwartek albo w piątek.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinez Zobacz posta
    Myślę, że kolega rdcom też dobrze trafił
    dokładnie bardzo dobrze wręcz super
    D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    (...)Płacę i oczekuje dobrego sprzętu.
    (...)
    W takim wypadku proponuję wehikuł czasu, gdyż obecnie cena, w większości przypadków, nie idzie w parze z jakością. Jakość jest podobnie gówniana jak w tańszym sprzęcie, zyskuje się tylko walory użytkowe. Ot takie zamiłowanie ludzi do robienia pieniędzy
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adolfik9501 Zobacz posta
    W takim wypadku proponuję wehikuł czasu, gdyż obecnie cena, w większości przypadków, nie idzie w parze z jakością. Jakość jest podobnie gówniana jak w tańszym sprzęcie, zyskuje się tylko walory użytkowe. Ot takie zamiłowanie ludzi do robienia pieniędzy
    pewnie marcinez coś wymyśli w tym temacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adolfik9501 Zobacz posta
    Wiesz co, masz chyba rację. Od kilku lat obserwuję tendencję do wypuszczania coraz większego badziewia. Moja stara wieża Technicsa kupiona 15 lat temu bije jakością wykonania wszystkie dzisiejsze plastikowe szajsy. Nie ma już wież, są co najwyżej mini wieże. Tak, wiem, w dzisiejszych czasach nie ma juz magnetofonów, gramofony też odeszły do lamusa (chociaż winyl przechodzi drugą młodość). Dzisiaj wystarczy gniazdo USB i slot na karty SD. Więc wypaśne wieże pięciosegmentowe nie mają już racji bytu. A co mnie we współczesnym sprzęcie najbardziej irytuje, to wszechobecny czarny platik na wysoki połysk. Dotkniesz palcem - plama, wytrzesz miękką szmatką - rysy. Szmelc.

Domyślnie

Wiesz co, masz chyba rację. Od kilku lat obserwuję tendencję do wypuszczania coraz większego badziewia. Moja stara wieża Technicsa kupiona 15 lat temu bije jakością wykonania wszystkie dzisiejsze plastikowe szajsy. Nie ma już wież, są co najwyżej mini wieże. Tak, wiem, w dzisiejszych czasach nie ma juz magnetofonów, gramofony też odeszły do lamusa (chociaż winyl przechodzi drugą młodość). Dzisiaj wystarczy gniazdo USB i slot na karty SD. Więc wypaśne wieże pięciosegmentowe nie mają już racji bytu. A co mnie we współczesnym sprzęcie najbardziej irytuje, to wszechobecny czarny platik na wysoki połysk. Dotkniesz palcem - plama, wytrzesz miękką szmatką - rysy. Szmelc.
    Masz kupić, szybko zepsuć by kupić następne. Wspomóc Cię w tym mają między innymi "ekologiczne luty", które same po pewnym czasie stają się nieprzewodzące. Tak na wszelki wypadek jakbyś stawiał opór

EDIT: Dawne czasy już nie wrócą, więc skończmy OT.
    Ostatnio edytowane przez adolfik9501 ; 05-04-2011 o 19:14
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Właśnie wróciłem z Viborga z nową lampą. Ta jest bez zarzutu, niemal zero luzów. Zostawiam ja sobie.

Domyślnie

Właśnie wróciłem z Viborga z nową lampą. Ta jest bez zarzutu, niemal zero luzów. Zostawiam ja sobie.
    SB700? no to trafiłeś na dobry egzemplarz

Domyślnie

Trudno powiedzieć czy dobry. W każdym razie najlepszy z wszystkich czterech, jakie miałem okazje oglądać.
    Nawet zastanawiałem sie chwilę nad Nissinem 886, ale po przeczytaniu licznych komentarzy stwierdziłem, że nie ma sensu.

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów