Close

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 87

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kewlas Zobacz posta
    Więc pozostaje opcja z radiatorem
    Słyszałem coś o chłodzeniu wodnym. Podobnoż chłodnica od Żuka albo Nysy pasuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rdcom Zobacz posta
    z księdzem nie ma problemu wystarczy odpowiednio zapłacić i będzie służył jak się patrzy
    można też fotografować co trzecie dziecko, ale za to staranie

Domyślnie

Jeśli po 6 błyskach lampa ci się przegrzała to oddaj ją do serwisu bo coś jet nie tak. Rozumiem że po 25-30 pełnych błyskach ale przy 6 i to nie pełnych ?
    Pozdrawiam-Rajmund
    Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gitara4x4 Zobacz posta
    Mogę podać konkretny przykład: Robiłem wręczenie Grand Pressów z SB-900. Zawsze staram się błyskać delikatnie - tak żeby wpadało zastane. ISO 1000. Wchodzi na scenę laureat - dostaje dwa błyski, wita się - dostaje następne dwa. Mówi "dzień dobry Państwu" a moja sb-900 na to "dobranoc". Oczywiście nie był to pierwszy laureat tego dnia ale przegrzana wcześniej lampa długo nie chce wrócić do pracy.
    wymień na SB-700
    D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rdcom Zobacz posta
    z księdzem nie ma problemu wystarczy odpowiednio zapłacić i będzie służył jak się patrzy
    Dobre Ciekawe jaka stawka obowiązuje?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinez Zobacz posta
    Dobre Ciekawe jaka stawka obowiązuje?
    od 500 wzwyż zależy od parafii
    D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;

Domyślnie

Genaralnie uważam że przy SPRAWNEJ lampie i odpowiednim z niej korzystaniu jest mało prawdopodobne by sie przegrzewała. Muszą istnieć naprawdę extremalne warunki słabe body , ciemne szkło , ciemno jak w du... i cholera wie co jeszcze .
    D90 , N18-105 , V58 1.4 , N50/1.8 AF, SB700 , miłość do przyrody.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    ...... Ale z drugiej jakoś drażnią mnie te niedoróbki. W poprzednim modelu karta odbijająca po wysunięciu siedziała sztywno i wsuwała się z lekkim oporem. Ta wpada niemal sama, wystarczy skierować palnik do góry. A jak jest wysunięta, to lata na wszystkie strony. No i ta przeklęta stopka. Czemu wszystkie Metzy i Nissiny mają fajne kółko, które dokręca lampę do stopki, że siedzi mocno i nieruchomo, zaś Sabiny maja taka przekładnie, która tylko blokuje lampę a nie dociska jej do stopki? Już dawno bym wziął takiego Nissina di866, ale SB-700 ma świetny panel, który bardzo mi sie spodobał. Już sam nie wiem, jestem zakręcony...
    A nie było czasem tak że w pierwszej lampie sprawdzałeś wizytówkę z wsuniętym dyfuzorem a w drugiej z wysuniętym ?
    Bo na wysunietym dyfuzorze wizytówka lekko luźniejsza jest.
    Nie dociska jej do stopki bo ma taki sprytny bolec który wchodzi w dziurkę

Oszczędny w słowach Awatar daromax
    Miasto
    Oświęcim/Kraków

Domyślnie

A ja was nie kumam...mam Sb 700 kupioną osobiście, nic nie lata, nic nie trzeszczy...zero luzów..tylko ja jestem takim szczęściarzem?
    Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daromax Zobacz posta
    A ja was nie kumam...mam Sb 700 kupioną osobiście, nic nie lata, nic nie trzeszczy...zero luzów..tylko ja jestem takim szczęściarzem?
    Nie ja też . Po prostu co po niektórzy sie doszukują i tyle .

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów