Close

Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 122

Wątek: Auto -- dylemat

Domyślnie

kroku66, cytuj w jednym poście ! Używaj przycisku "multi-cytat". Jeszcze raz się to powtórzy, że piszesz post pod postem to będę Ci to wycinał.
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 04-03-2011 o 12:50

Domyślnie

a ja mam taką refleksje... każdy wątek samochodowy można podsumować tak, że jakby kierować się zawartymi w nim poradami to nikt nigdy by nie kupił samochodu... Każde auto nowe jest beznadziejne bo kiedyś to robili samochody a teraz to jeżdzące usterki... natomiast używki sprzedają tylko i wyłącznie rozbite, klepane i do tego sprzedają tylko oszuści i złodzieje... kurcze to co ja mam zrobić jak będę chciał sprzedać swojego Focusa, który jest z 2002r. i ma przebieg 42000...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    1. " Odkrył nowość bez kitu ... "
    Wybacz ale nie rozumiem Twojej ironii i sarkazmu.(..)
    Tam turasy opanowali komisy tak jak u nas wietnamce kiedyś stadion. Wycieczki z całej Polski tam się kierowały ,aby obkupić się w skarpetki i koszulki adibasa oraz naja Nie byłbym zdziwiony jakby co druga koszulka w sklepie firmowym pochodziła z korony stadionu dziesięciolecia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    kurcze to co ja mam zrobić jak będę chciał sprzedać swojego Focusa, który jest z 2002r. i ma przebieg 42000...
    Przekręcić licznik... na 242 000 :P
    D700 + MB-D10 | D700 + MB-D10 | Z16/2.8 | N14-24/2.8 | N35/1.8 fx | N85/1.8 | SB600 | SB800 | Nova 5 | Inverse 100

Domyślnie

kurcze to co ja mam zrobić jak będę chciał sprzedać swojego Focusa, który jest z 2002r. i ma przebieg 42000...
    Nie sprzedasz, bo przebieg za niski, czyli kręciłeś licznik

Mnie w tym roku też czeka zmiana auta, na szczęście markę i model mam wybrany, ale jak se pomyślę o tym szukaniu "najlepszego" egzemplarza to mną trzęsie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    kroku66, cytuj w jednym poście ! Używaj przycisku "multi-cytat". Jeszcze raz się to powtórzy, że piszesz post pod postem to będę Ci to wycinał.
    Nie widziałem twojego postu i połączyłem wszystkie posty kolegi kroku 66

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    Nie widziałem twojego postu i połączyłem wszystkie posty kolegi kroku 66
    Spoko, aczkolwiek kolega kroku musi sam się tego nauczyć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Nie sprzedasz, bo przebieg za niski, czyli kręciłeś licznik

Mnie w tym roku też czeka zmiana auta, na szczęście markę i model mam wybrany, ale jak se pomyślę o tym szukaniu "najlepszego" egzemplarza to mną trzęsie....
    Mogę wiedzieć co kupujesz?
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wywar Zobacz posta
    Nie byłbym zdziwiony jakby co druga koszulka w sklepie firmowym pochodziła z korony stadionu dziesięciolecia
    Normalka, zwłaszcza w sklepach w mieścinach do 80 tys. mieszkańców.

Ogłoś się na forum!

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Tyle, ze w tej cenie to tylko benzyniaki. A i w porownaniu do Audi AllRoad -- ceny praktycznie te same.
    Zadaj sobie ważne pytanie (jeszcze raz, bo już pewnie myślałeś na ten temat) - czy musisz mieć diesla i dlaczego?
    Bałbym się brać takiego diesla. Koszty utrzymania będą wysokie.
    Owszem, Audi jest ładne i w ogóle: (pierwsze z brzegu) http://moto.allegro.pl/audi-a6-allro...469541299.html . Ale 2,5 TDI to nie jest idealna jednostka, pewnie o tym wiesz.
    Skrzynia automatyczna - w samochodzie 10-letnim o nieznanej historii i przebiegu to bym raczej wolał manuala. Po prostu bałbym się brać coś, co jak padnie, to będzie kosztowało taką kupę kasy.
    Chyba, że Twój spec od audików stwierdzi, że autko jest warte grzechu

Domyślnie

Ja tam bym brał takiego Audika w dieslu i ew. potem się martwił - jakby człowiek się kierował zdrowym rozsądkiem przy zakupie używanego samochodu, to by co najwyżej kupił rikszę.

Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów