Close

Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 122

Wątek: Auto -- dylemat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Dzieki...
    Hmmm... Powiem tak -- kazdy technolog czy nieco bardziej rozgarniety mechanik, jest w stanie sporzadzic taka liste problemow praktycznie dla kazdego silnika. I to obojetnie czy z zeszlego wieku, czy zeszlego roku.

...
    Oczywiście masz rację, ale akurat ta jednostka bije wszystkie inne na głowę w tym rankingu.
    Te silniki również dużo wytrzymują, jednak w tym roczniku ich przebiegi (rzeczywiste) będą na tyle wyśrubowane, że ryzyko wystąpienia tych najgorszych usterek rośnie w tempie histerycznym.
    same klamoty...

Domyślnie

Mozna sie gdzies dowiedziec w jakich autach bylo/jest stosowane?
    Tu masz rozpiskę:
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_A6
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    kroku66, cytuj w jednym poście ! Używaj przycisku "multi-cytat". Jeszcze raz się to powtórzy, że piszesz post pod postem to będę Ci to wycinał.
    1. " Multi- cytat". Nie wiedziałem. Teraz już wiem ale .... nie wiem, który to przycisk.
    Nie było to podyktowane niedbalstwem lub złą wolą. Nie biegam w komputerze tak jak inni forumowicze, jeśli z tego powodu mam być wycinany to trudno.

2. Dawałem b. długie wypowiedzi i celowo je dzieliłem obawiając się, że się nie zmieszczą. Bywało, że coś przypominało mi się później, więc dopisywałem; widać to po czasie wpisu.

3. Jeśli jestem tutaj osobą niemile widzianą, to proszę mi to jasno po męsku powiedzieć. Przyjmę do wiadomości.

4. Nie są przestrzegane wymogi Regulaminu.
    4.1. Punkt 6a cały.
    4.2. Mimo iż nie znalazłem tego w Regulaminie, to Ustawa zakazuje mówienia, pisania w sposób obraźliwy o religii, ludziach wierzących, osobach o innych przekonaniach, mniejszościach itd.
    4.3. Proszę tylko obserwować emocje, ktore pojawiają się zupełnie niepotrzebnie i dzielą to forum.

Proszę o konsekwencje w wycinaniu.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    No, ale to sa silniki w Audi A6, a mi chodzilo o to, w jakich innych autach niemieckich (innych niz Audi) mozna spotkac ten silnik (1.9 tdi awx,avf 130km).
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Mozesz cos wiecej napisac na ten temat?
    Chyba powtórzę opinie każdego znajomego mechanika - "z daleka od tego silnika".

Na pewno chcesz diesla? Zagazowane H6 to bombowa jednostka.

Oszczędny w słowach Awatar kemot
    Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

1.9 tdi 130hp z torsenem występuje w passacie b5fl i a4 b6. oba z automatem lub manualem 6.
    Polish my lens girl oooahh polish my lens girl ohh-ahh polish my lens ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kemot Zobacz posta
    1.9 tdi 130hp z torsenem występuje w passacie b5fl i a4 b6. oba z automatem lub manualem 6.
    Ooo... To jest cenna informacja. Dzieki.

EDIT:
    Tylko gdzie znalezc Passata z tym silnikiem i jednoczesnie napedem 4x4? Przelecialem Allegro (a wiec i otomoto) i ni diabla...
    Ostatnio edytowane przez stig ; 04-03-2011 o 14:58
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kemot Zobacz posta
    Przypadkiem nie z haldexem - 4motion?
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Oszczędny w słowach Awatar kemot
    Miasto
    Tomaszów Maz.
    Polish my lens girl oooahh polish my lens girl ohh-ahh polish my lens ...

Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów